Promo

dobar tek

Corner plata? Za prste polizati jer po roštilju se Corner poznaje!

Corner plata? Za prste polizati jer po roštilju se Corner poznaje!

Osijek je četvrti grad po veličini u Hrvatskoj, ali ako tražite mjesto gdje ćete pojesti najobilnije količine kvalitetne hrane, upravo je istok domovine idealno mjesto za napuniti rezerve

Zasigurno, neobilazna destinacija u potrazi za najbolji roštiljem je osječki restoran Coner u Velebitskoj ulici koji je odnedavno uz veliku unutrašnju terasu, svojim gostima omogućio uživanje i na dodatnoj vanjskoj terasi. Od prošlog tjedna otvoren je i zatvoreni dio restorana pa je omogućeno uživanje i u tom dijelu restorana.

Uz a la carte ponudu, tu su vikend obiteljski meniji, ponuda za obiteljske svečanosti (pričesti,krizme,rođendani...), a sve s ciljem uživanja u gurmanskim delicijama.

U restoranu je naglasak na mesna jela,velike porcije i da tanjur nikada nije prazan. Od prošle godine svaki petak kuhaju fiš,a u svakodnevno u ponudi imaju perkelt od soma, riblje plate i ostala jela od ribe.

Više informacija i rezervacije:

„po roštilju se Corner poznaje“

Osim restoranske ponude tu je i nezaobilazna dostava hrane, ali i organizacija poslovnih i privatnih cateringa, organizacija cateringa povodom vjenčanja, dostava toplih obroka. 

Hrana za caternig se dostavlja u toplim kupkama po čemu su poznati u cijelom gradu.

A kad vam je stvarno stalo do vaših gostiju povodom vjenčanja, poslovnog partija ili nekog drugog događaja, tu je i njihov ballroom.

NAGRADNA IGRA

Restoran Corner daruje 1x Corner plata za dvije osobe. U komentar upišite vaše Ime i Prezime, a mi ćemo nasumičnim odabirom izvući dobitnika.

Izdvojeno


Reci što misliš!