Promo

Ukupna vrijednost projekta je 8.625.858,30 kuna

"ZAŽELI pomoć u kući" - Osnaživanje i aktiviranje žena na tržištu rada

Na razdoblje od 24 mjeseca zaposleno je 56 žena iz ciljanih skupina

Svrha projekta je osnažiti i unaprijediti radni potencijal ciljne skupine, 46 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja s područja provedbe projekta kako bi se ublažile posljedice njihove nezaposlenosti, rizika od siromaštva i socijalne isključenosti te potaknuti socijalnu uključenost i povećati kvalitetu života 184 krajnjih korisnika, starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju.

Provedbom projekta ostvareno je više rezultata nego li je planirano. Na razdoblje od 24 mjeseca zaposleno je 56 žena iz ciljanih skupina, a pomoć i podrška pružala se za preko 300 krajnjih korisnika-starijih i nemoćnih osoba sa područja provedbe projekta. Program osposobljavanja za gerontodomaćicu uspješno je završilo 46 zaposlenih žena iz ciljanih skupina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izrada video materijala sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Osječko-baranjske županije.

Naziv projekta: "ZAŽELI pomoć u kući" - Osnaživanje i aktiviranje žena na tržištu rada

Nositelj: Osječko - baranjska županija

Partneri: Hrvatski zavod za zapošljavanje-Regionalni ured Osijek, Centar za socijalnu skrb Osijek, Centar za socijalnu skrb Beli Manastir, Dom za starije i nemoćne osobe Osijek, Dom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, Općina Antunovac, Općina Vladislavci, Općina Darda, Općina Draž i Grad Beli Manastir

Ukupna vrijednost projekta je 8.625.858,30 kuna, za koji su dodijeljena bespovratna sredstva u sto postotnom iznosu. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Trajanje projekta je od 14. prosinca 2018. do 14. lipnja 2021. godine.

Izdvojeno


Reci što misliš!