Promo

info 091 1333 053

Postani dio Alfaplan tima - dubrovačka tvrtka zapošljava građevinskog inžinjera

Postani dio Alfaplan tima - dubrovačka tvrtka zapošljava građevinskog inžinjera

Tvrtke Alfaplan Građenje d.o.o. i Alfaplan d.o.o. dio su brenda Alfaplan, a zadovoljstvo im je što mogu s vama podijeliti svoju priču o ljubavi prema građenju i stvaranju.

"Više od 30 godina kreiramo i realiziramo potrebe svojih klijenata, pružajući im kompletne usluge od ideje i projektiranja, stručnog nadzora pa do krajnjeg izvođenja objekata visokogradnje. Naša najveća snaga nalazi se u timu koji čine visokoobrazovani stručnjaci iz područja arhitekture i građevinarstva te iskusni građevinski radnici, zahvaljujući kojima kontinuirano održavamo kvalitetu i zadovoljavamo najviše standarde u industriji", kažu u Alfaplanu.

Njihova najveća snaga nalazi se u timu koji čine visokoobrazovani stručnjaci iz područja arhitekture i građevinarstva te iskusni građevinski radnici, zahvaljujući kojima kontinuirano održavaju kvalitetu i zadovoljavaju najviše standarde u industriji.Posebnu pažnju posvećuju praćenju svih noviteta koji se tiču tehnologije, materijala i ekologije. Njihov rad govori puno više o njima nego same riječi, a njihova je misija osigurati klijentima i investitorima vrhunsku uslugu u svim njezinim segmentima.

I vi možete postati dio Alfaplan tima

Alfaplan građenje iz Dubrovnika zapošljava građevinskog inženjera na neodređeno vrijeme. Svi zainteresirani mogu se javiti na kontakt broj 091 1333 053 ili poslati životopis putem e-maila: [email protected].

Sve detalje možete provjeriti na njihovoj web stranici.


Izdvojeno

Reci što misliš!