Promo

bogat uskrsni asortiman

Mesoprerada – vaš izbor ovog Uskrsa

Mesoprerada – vaš izbor ovog Uskrsa

Najkvalitetnije i najukusnije tradicionalno dimljene uskrsne šunke poput slatinske uskrsnice, rolane lopatice i dimljenog karea dostupne su u svim njihovim mesnicama

Iako je tek nedavno otvorila svoja vrata na novim lokacijama, Mesoprerada je mala mesna industrija s dugogodišnjom tradicijom, dobro poznata po svježem mesu iz domaćeg ekstenzivog uzgoja, sigurnoj kupnji i konzumaciji, tradicionalnim recepturama te asortimanu visokokvalitetnih suhomesnatih i polutrajnih proizvoda. Njihove mesnice nalaze se diljem Slavonije, a povodm uskrsnih blagdana pripremili su fantastične uskrsne košarice i proizvode za vaš uskrsni stol.

Najkvalitetnije i najukusnije tradicionalno dimljene uskrsne šunke poput slatinske uskrsnice, rolane lopatice i dimljeni kare dostupne su u svim njihovim mesnicama. Uz tradicionalne šunke u svojoj ponudi imaju i mladu domaću janjetinu.

Uz uskrsni asortiman, u zadnje vrijeme njihovi kupci zaluđeni su eksluzivnim dry aged te wet aged steakovima koje možete pronaći iskuljčivo u Mesoprerada mesnicama.

Wet aged ili mokro zrenje proces je u kojem komadi mesa stoje odležani u vakuumu minimalno 21 dan na temperaturi od 2 do 3 stupnja. Cilj tog procesa je razgradnja proteina kako bi meso bilo mekše i ukusnije.

Wet aged steakovi u Mesopreradi odležani su bez ikakvih umjetnih dodataka i začina čime se jamče najbolja kvaliteta, sigurnost i vrhunski okus.

Dry aged ili suho zrenje je proces koji se odvija u specijaliziranim komorama sa strogo kontroliranim uvjetima. Veliki komadi mesa odležavaju minimalno 40 dana, a u Mesopreradi to bude u prosjeku 60 dana prije nego budu očišćeni i izrezani u steakove. Tijekom procesa zrenja meso gubi vodu, pa time odležani steakovi gube do 40% početne težine.

Dry aged steakove karakteriziraju posebna sočnost i mekoća, a u svim Mesopreradinim mesnicama su dostupni po narudžbi! Odležani su u strogo kontroliranim uvjetima te vam tako osiguravaju vrhunsko meso.

Mesoprerada ima preko 12 prodajnih mjesta, a sve lokacije možete pronaći na njihovom webu mesoprerada.hr.

Kvalitetno. Domaće. Sigurno.

Mesoprerada – s potpisom Slavonije!


Izdvojeno

Reci što misliš!