Promo

ISO 9001:2015

Prevoditeljska agencija SINONIM provodi projekt certificiranja sustava upravljanja

Prevoditeljska agencija SINONIM provodi projekt certificiranja sustava upravljanja

Provedba projekta započela je u rujnu 2020. godine, a završava u rujnu 2021. godine

Prevoditeljska agencija SINONIM iz Osijeka uspješno provodi projekt certificiranja sustava upravljanja ukupne vrijednosti 122.968,75 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Tvrtki SINONIM iz Osijeka tijekom rujna 2020. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt “Povećanje konkurentnosti poduzeća SINONIM uvođenjem sustava upravljanja” u sklopu poziva “Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)”. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 122.968,75 HRK odobreno je ukupno 83.618,75 HRK bespovratnih sredstava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Provedba projekta započela je u rujnu 2020. godine, a završava u rujnu 2021. godine izdavanjem certifikata za uvedene norme. Projekt obuhvaća uvođenje norme ISO 9001:2015 koja se odnosi na općeprihvaćen način rada koji pomaže organizacijama da dokažu kontinuirano ujednačenu kvalitetu proizvoda ili usluga te norme ISO 17100:2015 koja se odnosi na pružanje kvalitetne usluge prevođenja u skladu sa svim zahtjevima klijenata i struke. Zahvaljujući uvedenim certifikatima, tvrtka postiže bolje poslovne rezultate zbog sustavnog planiranja, smanjenje troškova, stvaranje poslovnog ugleda i nužne preduvjete koji osiguravaju najveći stupanj kvalitete. Također, uvedenim certifikatima SINONIM će unaprijediti svoje poslovanje, što će omogućiti porast obujma posla i širenje poslovnih aktivnosti na  domaćem, ali i na inozemnom tržištu.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika, koji najbolje poznaju postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća, i vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Tvrtka Sinonim osnovana je 2014. godine, a do sad iza sebe ima već mnoštvo uspješno realiziranih projekata. Uz prevođenje, tvrtka se bavi i lekturom te lokalizacijom na više od 60 jezika.

Cilj je tvrtke omogućiti klijentima da se predstave u najboljem svjetlu pomoću pisanih materijala iznimne kvalitete te stvoriti čvrste i pouzdane poslovne odnose.

Neke od isključivo pozitivnih komentara klijenata na rad tvrtke i više informacija možete saznati na njihovoj internetskoj stranici www.sinonim.hr.

SINONIM d.o.o. za prevoditeljstvo i usluge
Vinkovačka cesta 68, 31000 Osijek
Tel: 031/273-555
E-mail: [email protected] 


Izdvojeno

Reci što misliš!