Promo

građani, mikro i mala poduzeća

MBE Centar pružanja logističkih usluga tvrtkama i pojedincima otvoren i u Đakovu

MBE Centar pružanja logističkih usluga tvrtkama i pojedincima otvoren i u Đakovu

Glavni klijenti MBE poslovnica su građani te mikro i mala poduzeća

Želite vaše poslovanje ili poslovanje vaše tvrtke podići na jednu veću razinu? Želite nešto poslati sa sigurnošću da će to neoštećeno doći na željeno odredište? Onda je novotvorena MBE (Mail Boxes Etc.)  poslovnica u Đakovu pravo rješenje za vas.

Novotvorena poslovnica, koja se nalazi na adresi Ulica Ante Starčevića 83, svrstala je Đakovo na svjetsku kartu od 2600 lokacija koje imaju MBE Centre pružanja logističkih usluga tvrtkama i pojedincima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MBE priča započela je davne 1980. godine u američkom San Diegu, a danas je proširena po čitavom svijetu te je došla sve do Hrvatske i Đakova gdje svojim kupcima nudi usluge s dodanom vrijednosti  koje im omogućuju efikasnije poslovanje.

MBE podiže vaše poslovanje na veću razinu

Glavni klijenti MBE poslovnica su građani te mikro i mala poduzeća kojima MBE može preuzeti kompletnu brigu oko poslova logistike. Usluge koje takvi klijenti koriste su registracija adrese i najam poštanskih sandučića, prijem pošte i pošiljaka, prikup, slanje te preusmjeravanje pošiljaka, usluge grafičkog dizajna i tiska te web dizajn i video produkcija. Srednjim i velikim poduzećima MBE uglavnom pomaže poboljšati procese paketne i paletne dostave, posebnih pakiranja i mikrologistike.

MBE pomaže OPG-ovima

OPG ste te imate potrebu za pakiranjem vina, meda ili ostalih delicija? Nema problema, MBE vam može odraditi sve - od preuzimanja pošiljke na kućnoj adresi, do posebnog pakiranja, spremanja u kutije, adresiranja te dostave na željeno odredište. Ne morate čekati u redu! Ukoliko imate više od 5 pošiljaka dovoljno nas je nazvati na 099 487 6544 ili poslati upit na email [email protected] i dolazimo kod vas.

Za vas preuzimaju poslove skladištenja i isporuke

Imate web shop, ali nemate skladišni prostor i nemate vremena čekati u redu kako biste poslali paket svojim kupcu. Nema problema, MBE može za vas preuzeti dio skladištenja i isporučivanja narudžbi s vaših web shopova, a vi se možete usredotočiti na prodaju i marketing.

Zašto odabrati baš MBE?

Bez čekanja u redovima jer brzo i sigurno obrađujemo sve poslovne zahtjeve. Ugled i zadovoljstvo klijenata nam je najvažnije i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete. Imamo iskustva u našem poslu jer MBE postoji od davne 1980. godine, stoga možete vjerovati dobro poznatom internacionalnom brendu.

Posjetite ih i na društvenim mrežama:

NAGRADNA IGRA

MBE (Mail Boxes Etc.) poklanja 4x dostavu do 2 kilograma bilo gdje u Hrvatskoj. U komentar upišite vaše ime i prezime, a mi ćemo nasumičnim odabirom izabrati dobitnike.


Izdvojeno

Reci što misliš!