Promo

prepustite svoje kilograme njima

Body Creator Osijek centar za zdravo mršavljenje i oblikovanje ženske figure slavi 6. rođendan i časti

Body Creator Osijek centar za zdravo mršavljenje i oblikovanje ženske figure slavi 6. rođendan i časti

Mršavljenje baš za tvoje potrebe, paket kreiran nakon detaljne analize tijela i fizičkih mogućnosti

Danas na tržištu imamo veliku ponudu tretmana za mršavljenje i njegu tijela bilo kozmetičkim preparatima ili raznim aparatima. U cijeloj toj šumi zvučnih naziva i metoda vrlo je teško odrediti kome vjerovati i u što investirati. Naš je odgovor: svakako tamo gdje je napismeno zagarantiran rezultat i provjeren od strane preko 7000 zadovoljnih klijenata.

Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001., a Body Creator centar Osijek 17.03. slavi 6 godina i za to vrijeme upravo je toliko broj zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo uz našu “termo-slim” metodu. Ona se temelji na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

Prepustite nama svoje kilograme i mi ćemo ih otopiti

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Body Creator metoda temelji se na najpoznatijoj svjetskoj metodi mršavljenja, tzv. termo slim metodi, što zapravo znači mršavljenje s pomoću topline. Sastoji se od kombinacije aktivne vježbe u specifičnoj termokapsuli zagrijanoj na 37 °C, tretmana infracrvenim zrakama i/ili ozonom i pravilnog načina prehrane, pojačanog individualno namijenjenom suplementacijom. Kako zapravo Body Creatorova metoda utemeljena na toplini djeluje na naše tijelo? Poznato je da se masne naslage u ljudskom organizmu sastoje od masnih stanica – adipocita, a nalaze se neposredno ispod površine kože. Poznato je i da one prije svega služe kao toplinski izolator tijela i kao izvor energije. Dakle, kako bi održale tjelesnu temperaturu na nužnih 36,4 °C i kako bi nam nakon razgradnje dale energiju za rad. No iako je nakupljanje masnog tkiva normalan proces, njegovo gomilanje i nemogućnost prirodne i pravodobne potrošnje vodi do niza zdravstvenih problema i poremećaja. Body Creatorova metoda se za prevenciju takvih situacija, kao i za njihovo otklanjanje, koristi toplinom.

Višestruke su koristi vježbanja u specifičnim Body Creatorovim termokapsulama zagrijanima na 37 °C. Budući da znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama, pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući da je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termokapsulama na temperaturi višoj od fiziološke povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Uz reaktivaciju enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije kao rezultat utjecaja topline također je uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, posebno celulita. Body Creatorove infracrvene zrake potiču topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Osim toga, one su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica.Body Creatorove ozonske kupke, osim u pročišćavanju tijela od otrova, pomažu i u topljenju masnih naslaga u potkožnom tkivu. Aktivna vježba ne može sama za sebe biti odlučujući faktor za skidanje viška masnih naslaga i zato u našim centrima nutricionisti daju individualizirane nutricionističke savjete i sastavljaju odgovarajuće jelovnike.

LPG SPOT –  Osijek Body Creator

Made in France tehnologija koja nježno stimulira kožu kako bi se ponovno aktivirala uspoređena stanična aktivnost. 100% je prirodno i bezbolan, a trenutačno daje vidljive rezultate bez nužde. 300.000 osoba dnevno odabere Endermologie tretmane.

LPG uređaji, jedini uređaji u svijetu koji rade staničnu stimulaciju tkiva, oduvijek su bili sinonimi za učinkovitost i rezultate. Uređaji i protokoli koje LPG uređaji koriste pronalaze se iz više od 30 godina iskustva u tretiranju vezivnog tkiva prvi put u svijetu čije su metode u uklanjanju celulita priznate i FDA. Svi LPG uređaji koriste krovnu metodu Endermologie koja je u sebi obuhvatila čitav niz znanstveno ispitanih i dokazanih protokola i bez obzira na to koji od LPG uređaja odabrali za treće, rezultate osiguravaju. Niz stručnjaka iz cijelog svijeta (uključujući i neke naše znanstvene) svojim stalnim istraživanjima pridonijeli su kvaliteti protokola i tretmana i TNG-a uvijek korak ispred ostalih u osiguravanju kvalitete i učinkovitosti.

LPG TRETMANI TIJELA

Smanjenje masnih naslaga

S LPG uređajima moguće je smanjiti masnu naslagu na specifičnim dijelovima tijela koja su uglavnom otporna na dijetu i vježbanje - ruke, leđa, trbuh, struka, bedra itd.

Tretmani celulita

90% žena ima problema s celulitom, bez obzira na to jesu li mršave ili punije.  On je rezultat nakupljanja masnoće u adipocitima i zadržavanju vode u tijelu. LPG izrazito uspješno djeluje na celulit, smanjuje ga i miče u potpunosti, a istovremeno djeluje na zatezanje i oblikovanje tijela.

Zatezanje kože

Zbog promjene u težini, trudnoći, starenju i ostalim faktorima koža postepeno gubi svoju zategnutost i čvrstoću. Iako se koža opušta po cijelom tijelu, određena područja su sklop opuštanja - unutrašnja strana bedara, trbuh, ruke itd. LPG tretmani uspješno zatežu i učvršćuju kožu koja ponovno poprima mladenački izgled i konture.

Drenaža nogu

Simptomi kao što su teške i bolne noge ili otečena stopala i zglbovi rezultat su usporene cirkulacije krvi i limfe. U tijelu se nagomilavaju toksini i otežavaju normalno funkcioniranje tijela. LPG tretmani drenaže svojim djelovanjem na tkivo i cirkulaciju uspješno rješavaju probleme i noge su ponovno lagane, bez suvišnih voda

LPG TRETMANI LICA

Zaglađivanje bora

Nakon 25. godine života, bez obzira na životne navike, proizvodnja kolagena, elastina i hijaluronske kiseline smanjuje se. Koža je sve opuštenija i počinju stvarati bore, najviše na licu, vratu, dekoletu i rukama. Patentirana LPG ® tretmanska glava svojim snažnim stimulacijama reaktivira proizvodnju novog kolagena i hijaluronske kiseline i sintezu elastine. Rezultat je lice s vidljivo smanjenim borama ili bez njih.

Pročišćavanje tena

Stres, zagađenje, nedostatak sna i duhan neki su od faktora koji koži daju umoran, zagasiti ten. Venska i limfna cirkulacija se usporava, a nakupljaju se toksini. Koža gubi sjaj, deset postaje beživotan.

Patentirana LPG ® tretma  glava svojim mikropulsacijama daje potrebne stimulacije koje nježno eksfoliraju i oksigeniraju kožu i potiču mikrocirkulaciju.

Zatezanje i učvršćivanje kože

Koža s vremenom gubi čvrstoću i zategnutost, nazolabijalne bore postaju sve dublje, a kapci se spuštaju. Uši dobivaju sve opuštenije, ostarjeli izgled.

Patentirana LPG ® tretmanska glava svojim stimulacijama na prirodni način reaktiviranja proizvodnje esencijalnih potpornih vlakana - kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, čime se postižu trenutačni i dugotrajni lifting učinci

Smanjivanje podbratka

Podbradak djeluje vrlo nelijepo, a dobivaju ga i žene i muškarci bez obzira na godine. On mijenja cjelokupni izgled lica, a nastaje nakupljanjem masnog tkiva kao posljedica opuštanja kože zbog smanjenih sinteza prirodnih kolagenih i elastinskih vlakana.

Posebno podešena patentirana LPG ® tretmanska glava stimulira adipocit na učinkovito otpuštanje masnoće u tom predjelu. Ova tehnika pomaže u remodeliranju kontura lica svojim djelovanjem za zatezanje i učvršćivanje kože.

Trajno uklanjanje dlačica u Body Creatoru DIODNIM LASEROM zadnje generacije!

Diodni laser je omiljeno sredstvo za uklanjanje dlaka jer emitira svjetlost na valnoj duljini koja se najvećim dijelom apsorbira u folikulu ili korijenu dlake. Folikul je mjesto gdje dlaka i poprima boju ili pigment, što je i ciljna točka djelovanja lasera. Zbog toga je laserima nemoguće detektirati sijede i dlake svijetlog pigmenta. Za razliku od popularnih IPL 'pištolja' za kućnu epilaciju ili SHR uređaja koji koriste intenzivnu pulsirajuću svjetlost (ne treba je brkati s laserima), diodni laser daje neusporedivo bolje i trajnije rezultate. U samo nekoliko dolazaka možete se riješiti dlačica na gotovo svim područjima lica i tijela, a ono najbolje jest da je tretman brz, učinkovit i gotovo bezbolan. Diodni laser opremljen je sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije nego li se emitira puls, osiguravajući tako veću ugodu i sigurnost za vrijeme tretmana.Akcijska ponuda trajne epilacije diodnim laserom 5 + 3 gratis! Više u centru Osijek ili na Facebook Body Creator Osijek.

Mršavljenje baš za tvoje potrebe, paket kreiran nakon detaljne analize tijela i fizičkih mogućnosti. Tvoj uspjeh je naša obaveza, za to ti dajemo i pisanu garanciju. Za prvih 20 rezervacija paket od 30 tretmana mršavljenja za samo  990,00 kn. Vjerujemo da je to dovoljan poticaj za ulaganje u vlastito zdravlje i ljepotu.

Sve ono što je potrebno da se to promijeni je jedan poziv na 098/528-657 ili 031/411-036 ili inbox kako bi se dogovorila potpuno personalizirana ,kompjuterizirana, antropometrijska i metabolička analiza tijela i tvojih psiho-fizičkih mogućnosti. Tada ćemo sastaviti program baš po tvojoj mjeri za koji ćemo ti dati i pisanu garanciju na rezultate. Naravno, tu je jako važno i tvoje sudjelovanje. Treba slijediti dogovorenu prehranu (pažnja molim, nismo rekli dijetu) i program, tada uspjeh sigurno neće izostati.

NAGRADNA IGRA

Body Creator Osijek slavi rođendan i časti. Tako možete osvojiti 20 biranih tretmana mršavljenja (10 x Termo kapsula, 5 x Infrared kapsula i 5 x limfna drenaža), "mjesec dana neograničenog vježbanja u termo kapsuli) ili 4 tretmana trajne epilacija male zone po izboru.

U komentar upišite vaše IME i PREZIME, a mi ćemo 17.3. nasumičnim izborom izvući dobitnike.

Dobitnici su:

Anja Arambašić - 20 biranih tretmana mršavljenja
Iva Čutura - mjesec dana neograničenog vježbanja u termo kapsuli
Martina Budimir - 4 tretmana trajne epilacija male zone po izboru


Izdvojeno

Reci što misliš!