Promo

akcija u lensu

Optika LENS otkupljuje vaše stare dioptrijske naočale i daruje Vas besplatnim pregledom vida

Optika LENS otkupljuje vaše stare dioptrijske naočale i daruje Vas besplatnim pregledom vida

Imate dioptrijske naočale koje ne nosite već duže vrijeme? Više ničemu ne služe, već samo skupljaju prašinu na nekoj od vaših polica?

Pošto su duže vrijeme bile dio Vas, odluku o njihovoj “likvidaciji” teško donosite?

Sama pomisao na to koliki su financijski izdatak bile u trenutku kupovine, dodatno utječe na vašu odluku da ih i dalje čuvate kao suvenir. 

U očnim optikama Lens u povjerenju su nam rekli da se s ovakvim situacijama često susreću  u razgovorima sa svojim klijentima.

Imali su čak i situaciju s jednom gospođom koja je u svoje, već punoljetne okvire, planirala ugraditi nove progresivne leće višeg cjenovnog razreda.

„Okvir je bio poprilično očuvan, ali je dizajnom poprilično zastario. Materijal je također pokazivao znakove vremena. Zbog već navedenih razloga gospođa jednostavno nije mogla donijeti odluku o “likvidaciji” tog okvira. Odlučili smo gospođi olakšati stvar i motivirati je da se nakon 18 godina riješi starog okvira“ kažu nam u Lensu.

Ponuda za simboličan popust na nove dioptrijske okvire za nju je bio veliko oduševljene.Nakon što je za sebe odabrala nove okvire, stare je ostavila samoinicijativno u Lensu i zamolila da ih iskoriste za popravak nekih tuđih naočala ako će to biti moguće.

Oduševljeni prijedlogom svoje klijentice odlučili su tako i postupiti. Pojedini dijelovi njezinih naočala, nekoliko dana kasnije, iskorišteni su za popravak naočala druge klijentice. Pošto nisu morali koristiti nove dijelove, nisu morali ništa ni naplatiti. Dobili su jedan vrlo zahvalan osmjeh.

ZAŠTO IM VI NE BISTE POMOGLI IZMAMITI NOVE OSMJEHE?

Poučeni upravo ovom pričom pokrenuli su AKCIJU OTKUPA VAŠIH STARIH NAOČALA.

Stare naočale otkupljuju od svih kupaca koji se odluče za izradu i kupovinu novih dioptrijskih naočala.

Pravila su vrlo jednostavna: Donesite svoje stare dioptrijske naočale u neku od poslovnica Očne optike Lens i za sebe odaberite KOMPLETNE NOVE NAOČALE, a LENS će Vam osigurati POPUST od 230,00 kn za kupovinu NOVIH KOMPLETNIH NAOČALA - kao otkupnu cijenu vaših starih naočala.

BESPLATNI PREGLED VIDA TAKOĐER JE JEDNA OD POGODNOSTI KOJI OSTVARUJU KUPCI NOVIH DIOPTRIJSKIH NAOČALA.

Ako Vam se ova AKCIJA čini primamljivom, trebali biste svratiti u LENS poslovnice do kraja veljače jer upravo do tada akcija traje.

Riješite se svojih starih naočala i sudjelujte u našem malom „lancu sreće“.

NAPOMENA: U akciju ulaze naši dioptrijski okviri cjenovnog razreda 300 kn i više​.

OPTIKA LENS  - centar za vid i sluh
Pejačevićeva 5, Osijek - 031 367 090
Hrvatske Republike 29, Osijek - 031 211 700
www.lens-optika.hr
[email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!