Promo

FINI DOMAĆI KOLAČI

'Nešto slatko' vas časti s domaćim mađaricama i bijelom pitom!

'Nešto slatko' vas časti s domaćim mađaricama i bijelom pitom!

Ako želite prave domaće, ručno rađene kolače, torte ili kiflice "Nešto slatko" adresa je na koju se trebate javiti

"Nešto slatko" jdoo je otvoren krajem prošle godine u Osijeku i bavi se proizvodnjom domaćih kolača, torti, slastica i kiflica.

Iza projekta stoji Verica Bijelica, 52-godišnja Vukovarka koja živi u Osijeku, majka dvoje djece i baka troje unučadi. Verica je cijeli svoj život bila zaljubljena u izradu slastica od čega su najviše profitirali njeni najbliži. A upravo na njihov nagovor gospođa Verica odlučila si je ispuniti životni san. Završila je krajem prošle godine školu za slastičara i konačno svoje slastičarske vještine može ponuditi svima.Ako želite prave domaće kolače, ručno izrađene u toplini doma i s puno ljubavi, Nešto slatko prava je adresa na koju se trebate javiti. Osim kolača u ponudi su torte svih oblika i okusa, ali i pekarski proizvodi poput kiflica. I sve to po pristupačnim cijenama.

Kolače i torte možete naručiti preko Facebook stranice Nešto slatko ili pozivom na broj mobitela 097 720 2244. Odlični su, vjerujte nam na riječ :)

NAGRADNA IGRA [ZAVRŠENO]

Petero sretnika nagrađujemo s pola kilograma mađarica i bijele pite. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je lajkati "Nešto slatko" na Facebooku i u komentarima na dnu ovog članka (scrollaj dolje) samo upisati svoje IME i PREZIME. Sretne dobitnike izvlačimo slučajnim odabirom u ponedjeljak 18.1.

Dobitnici:
1. Domagoj Majdenić
2. Bojana Horvat
3. Katarina Huljić
4. Matko Stanic
5. Mirjana Budiša

Za dogovor oko preuzimanja nagrade javite se u inbox Facenook stranice "Nešto slatko"


Izdvojeno

Reci što misliš!