Promo

„It's not just about beauty It's about Self love“

Zlatne i srebrne specijalne anti-age maske zvijezde su Aura Beauty Božićne promocije

Zlatne i srebrne specijalne anti-age maske zvijezde su Aura Beauty Božićne promocije
Mirjana Pjevac

Poznati Osječki kozmetički centar Aura Beauty osmislio je posebnu Božićnu promociju ovih blagdana

Ljepota i njegovan izgled počinje i završava pravilnom i kvalitetnom njegom od koje želimo puno više, želimo da bude jednostavno čarobna. Za potpuno magičan doživljaj zapitajte se jeste li „zlatna“ ili „srebrna“ djevojka?

"Have your self a merry little Christmas" naslov je promocije s kojom je vlasnica Ivana željela motivirati naše sugrađanke da bez obzira na ovu situaciju koja nas okružuje ne zaborave na vrijeme i brigu za svoj duh i tijelo.

Izbijanja akni koja se događaju zbog nošenja maski postala su toliko česta pojava da su na društvenim mrežama dobile novi naziv – „maskne“.

Aura Beauty Fotogalerija

"Mišljenja smo da nošenje zaštitnih maski u kombinaciji sa stresom zbog pandemije uzrokuje pojačano širenje bakterija i mikroorganizama u vlažnom okruženju“

Stoga smo za naše klijentice osmislile Božićni tretman pod nazivom "BE MERRY AND BRIGHT" intenzivni anti age tretman lica sa Reviderm tehnologijom i dermokozmetikom te njegu sa 24Ka zlatom ili ionskim srebrom ovisno o tipu i stanju kože lica.Zlatne i srebrne maske apsolutni su hit u svijetu beauty tretmana. Njihova se moć krije u pospješivanju mikrocirkulacije u koži, efektu preporođenosti te snažnom anti age učinku.

Sam tretman započinje konzultacijama odnosno profesionalnom i dubinskom analizom kože lica uz koju klijentice dobivaju preporuku proizvoda i tretmana.

Pomoću Reviderm mikrodermoabrazije otklonit ćemo odumrle stanice kože, pročistiti pore, umanjiti vidljivost bora te ujednačiti ten. Netom poslije aplicirat ćemo specijalnu gold ili silver masku ovisno o problematici lica.

Zlato pospješuje mikrocirkulaciju na koži, stimulira borbu protiv slobodnih radikala, podiže tonus i luminioznost kože dok srebro djeluje antibakterijski, smiruje crvenilo i upalne procese.Dok je maska na licu, započinjemo kraljevsku masažu vrata i dekoltea sa toplim uljem šipka obogaćenu česticama 24 Ka zlata te po završetku slijedi masaža lica gold masažnom kremom. Tretman je namijenjen svim tipovima kože. Hidratizira i potiče stvaranje kolagena i elastina, obnovu kože i vidljivo poboljšava strukturu kože što ju čini svilenkasto nježnom i mekom.

U tretman je uključena korekcija obrva i mehaničko čiščenje lica ukoliko je potrebno.

Cijeli Aura tim vođen je ljubavlju prema prirodnoj ljepoti i kozmetologiji, a vjeruje u autentičnost stoga su u svoju kampanju uključili i takve žene!

Ženstvene i pune stila, a u isto vrijeme snažne, profesionalne i predane svojim karijerama.

Marina Jerant vlasnica modne kuće Lukabu i Dea Pavić direktorica tvrtke YoloApp Technology s punim su se povjerenjem prepustile ulozi ambasadorica. Obje su klijentice Aura Beauty centra pa samim time potvrđuju vjerodostojnost, a njihova uvijek njegovana i svježa lica najbolji su pokazatelj i rezultat filozofije kojom se vodi Aura.

Marina i Dea složile su se da će ovaj tretman postati dio njihovih najdražih tretmana za lice u Auri.

Tretman je moguće raditi samostalno ili u paru uz topli Božićni čaj što može biti odlična prilika za druženje sa prijateljcom, majkom ili sestrom u ovo vrijeme kada su nam svi socijalni kontakti smanjeni.Sigurni smo da će vam cure iz Aure pomoći riješiti problematiku na licu uzrokovanu nošenjem zaštitnih maski te ujedno vam pomoći savjetima kako da održite sam efekt tretmana što duže!

Pogledate i ostale Aurine Božićne ritualne tretmane u privitku ispod teksta i opustite se u prekrasno ukrašenom ambijentu Osječkog beauty centra.

U ime cijelog Aura Beauty tima želimo obilje poslovnog uspjeha, zdravlja, ljubavi i ostavarenje svih snova…Sretan Božić i Nova 2021. godina!

„It's not just about beauty
It's about Self love“

Aura Beauty Facebook
Aura Beauty Instagram
Promo letak

Kampanju su popratili:

Photo: @photographybymirjanapjevac
Hair: @frizerskistudimagis
Model : Dea Pavić direktor YoloApp Technology
Model: Marina Jerant Lukabu


Izdvojeno

Reci što misliš!