Promo

Dj profesor team – Dj za vjenčanje i svadbe

Sve više mladenaca odlučuje se za DJ-a na svadbama, razgovarali smo s jednim od najpoznatijih

Sve više mladenaca odlučuje se za DJ-a na svadbama, razgovarali smo s jednim od najpoznatijih

Razgovarali smo s jednim od najpoznatijih Dj-ova za vjenčanja u Hrvatskoj i saznali neke zanimljive informacije o načinu rada, o različitim stilovima glazbe koje se puštaju na vjenčanjima i kako se nose s krizom uzrokovanom bolešću Covidom-19

Kao prvo pitanje, recite nam kako ste se odlučili biti Dj na svadbama?

U početku smo bili DJ-ovi za klubove i razna događanja, ali kada su nas angažirali prvi mladenci, prije 10-ak godina za vjenčanje, otkrili smo da je to ono čime se želimo nastaviti baviti.

Na kojim područjima Hrvatske radite?

Radimo na cijelom području Hrvatske, ali najviše smo se koncentrirali na Slavoniju, iako nam nije strano ni da nas zovu izvan Republike Hrvatske.

Jeste li se susretali s predrasudama jer su DJ-ovi na vjenčanjima većini relativno nešto novo?

Da, zna biti predrasuda, pogotovo od starijih gostiju, za njih je to nešto novo, ali na kraju oni budu najzahvalniji jer se odlično zabave, a očekivanja su bila mala.

Ima li razlike između klupskog Dj-a i Dj-a za vjenčanja?

Da, razlika je ogromna, iako se na prvu ne čini tako. Dj koji radi u klubovima drži se jednoga stila i uglavnom pušta glazbu, dok je Dj za vjenčanja nešto sasvim drugo, ima stilove glazbe koji su unaprijed odabrali mladenci, vodi program i protokol te animira goste, tako da je zabava zagarantirana.

Na sve više vjenčanja viđamo specijalne efekte, kao što su niski dim i prskalice, imate li to u ponudi?

Da, imamo različite pakete. Ako se mladenci odluče, mogu plesati na oblacima ili oko sebe imati fontane, prskalice koje naprave da prvi ples bude kao iz bajke. Osim efekata niskog dima i prskalica, u ponudi imamo i ambijentalnu rasvjetu, scensku rasvjetu te efekte na podiju poput balončića i klasičnog dima.

Kako se nosite s krizom uzrokovanom bolešću COVID-19?

Ne možemo reći da je kao prije – mladenci su neke svadbe prebacili za sljedeću godinu, neki su otkazali, a neka su vjenčanja i održana. Nadamo se da će biti bolje sljedeće sezone.

I za kraj, kako vas mogu kontaktirati budući mladenci?

Na našoj internetskoj stranici www.djprofesor.com, na društvenim mrežama Facebooku ili Instagramu ili e-poštom: [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!