Promo

cvjećarnica florista

Božićna bajka u centru Retfale: Savršeni božićni ukrasi i za vas

Božićna bajka u centru Retfale: Savršeni božićni ukrasi i za vas

Nemoguće je ne primijetiti pravu malu božićnu bajku u centru Retfale u izlozima Cvjećarnice Florista

Sobovi, borovi, božićne grane i lampice samo su neki od detalja kojima je cvjećarnica Florista ukrasila svoj  izlog i time privlači pozornost svakog prolaznika pa čak i one koji i nisu toliki ljubitelji Božića.

"Ovaj Božić odlučio sam biti inovativan i drugačiji od drugih. Kao i sve što radim i ovo želim napraviti drugačije i ne uklopit se sa drugim cvjećarnicama u gradu nego imati svoj prepoznatljiv način rada sto mi se i sa ostalom ponudom nevezano za božićne dekoracije pokazalo kao jako dobro", kaže nam Slaven Pavlović, vlasnik Floriste.

Ove godine cvjetna božićna bajka u Floristi donosi puno ideja, inovacija i elegancije.

Adventski vjenci i vjenčići za vrata su uvelike u prodaji i kako ih objave na njihovoj Facebook stranici tako se odmah i rezeviraju i prodaju. Naravno, svatko tko želi može naručiti sličan, jer dva identična ne postoje, i Slaven i njegov tim će kreirati savršen božićni ukras i za njegov dom.

Adventski vijenci i vjenčići za vrata su definitivno ono što je ovu malu cvjetnu božićnu bajku okupiralo što nam govori velika polica s velike tri etaže kao i detalji koji vise sa na svakom zidu.

Tu je i kutak za pravu Božićnu nagradnu igru. Ne morate biti kupac da bi se fotografili, možete doći odraditi fotku, potom je objaviti na vašoj facebook ili instagram stranici i označiti cvjećarnicu Florista, a oni svakog tjedna biraju onu najkreativniju i najljepšu.

Božićni ukrasi u Floristi Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!