Promo

oni znaju slušati

Savjetovalište za djecu, mlade i obitelji poziva da iskoristite njihove usluge

Savjetovalište za djecu, mlade i obitelji poziva da iskoristite njihove usluge

Trenutno Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj djeluju u Osijeku i Vinkovcima, a od studenog 2020. godine kreću i s uslugama u Belom Manastiru

Potrebna vam je stručna pomoć i podrška?
Osjećate se usamljeno i htjeli biste s nekim porazgovarati?
Željeli biste s nekim porazgovarati o izazovima s kojima se suočavate?
Htjeli biste osigurati stručnu i kvalitetnu pomoć i podršku za svoje dijete?
Nemate neki poseban problem, ali biste željeli unaprijediti svoje socijalne i komunikacijske vještine?
Mi znamo slušati i spremni smo Vam pružiti pomoć i podršku!

S obzirom na brojne društvene, gospodarske i zdravstvene izazove i promjene s kojima se susrećemo svakodnevno, a posebno u posljednje vrijeme, svima nam je ponekad potrebna psihosocijalna pomoć i podrška. Centar za nestalu i zlostavljanu djecu više od 10 godina pruža uslugu savjetodavnog rada na području Osječko – baranjske županije kroz rad besplatnog Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj te na razini cijele države kroz rad 116 000 i 0800 606 606 telefonskih linija. Organizacija smo koja okuplja psihologe, socijalne radnike i socijalne pedagoge koji osim bogatog iskustva u savjetodavnom radu se dodatno educiraju i u području psihoterapije. Naše usluge za djecu i mlade potpuno su besplatne i dostupne svakom djetetu i mladoj osobi u potrebi! Cilj našeg rada je pružiti individualnu i psihosocijalnu pomoć i podršku svakom članu zajednice koji je u potrebi stoga su do sada naše usluge koristile osobe sve životne dobi.

Zašto bi ste trebali odabrati naše usluge?

Vjerujemo kako o kvaliteti naših usluga najviše govori činjenica da nam se obraćaju građani različite dobi i s različitih područja tako smo u protekle 2 godine imali više od 100 korisnika, a u rad s njima je bilo uključeno 15 stručnih suradnika (djelatnici Centra i vanjski stručni suradnici). Brojni korisnici su nam se obraćali sami, a dio njih je upućen i od nadležnih Centara za socijalnu skrb, Ustanova socijalne skrbi i po preporuci škole.

Što nudimo?

  • Individualni savjetodavni rad
  • Individualnu psihoterapiju
  • Radionice socijalnih i komunikacijskih vještina
  • Mentorski program za djecu i mlade
  • Psihoedukativne aktivnosti

Kako do nas?

Trenutno naša Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj djeluju u Osijeku i Vinkovcima, a od studenog 2020. godine krećemo i s uslugama u Belom Manastiru, no dostupni smo i putem online platformi ukoliko korisnici nisu u mogućnosti doći u naše prostore.

U prilogu možete vidjeti kako izgledaju naša Savjetovališta, a na internet stranici www.cnzd.org možete više saznati o našim stručnim djelatnicima.

Dolazak je potrebno najaviti ili putem telefona 031/272-953, e maila: [email protected] ili putem društvenih mreža!


Izdvojeno

Reci što misliš!