Promo

let's stay in bed

HESPO SALON SNOVA Mia Dimšić zapjevala iz udobnosti kreveta!

HESPO SALON SNOVA Mia Dimšić zapjevala iz udobnosti kreveta!
Ivica Benić/SiB.hr

Hespo salon snova Osijek proslavio je 1. rođendan uz nezaboravan nastup Mije Dimšić

Pjevačica, rodom iz Osijeka, zabavila je sugrađane svojim hitovima i zajedno sa nama proslavila uspješnu 1. godinu Hespo salona Osijek. Iz udobnosti Hespo kreveta Mija je svojim glasom oduševila sve prolaznike i posjetitelje. U ovim neobičnim vremenima, Hespo je pronašao način kako se približiti građanima i zahvaliti im se na vjernosti u prvoj godini svog poslovanja.

Svi saloni su pomno dizajnirani, sukladno karakteristikama branda i odrednicama sredine u kojima su otvarani, a u Hespu ih nazivaju i salonima snova. Ne samo da nude sve što vam ikada može zatrebati za kvalitetan san, već i samo uređenje salona izgleda kao iz snova, čime potraga za idealnim madracem, od napornog iskustva, postaje pravo uživanje.

Tijekom proteklih 25 godina tvrtka Hespo intenzivno je rasla uz kontinuirano investiranje u modernizaciju proizvodnje i razvoj vlastitih, novih programa proizvoda. Rezultat toga je neosporna uloga tržišnog lidera na regionalnom tržištu madraca te snažan brand prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje. Hespo u svom proizvodnom programu ima sve proizvode vezane uz kvalitetno spavanje: madrace, jastuke, poplune, elastične podloge, različite vrste kreveta i namještaj za spavaće i dječje sobe te specijalizirane programe za bolnice i hotele. Osim brojnih kućanstava, Hespo je do sada madracima i krevetima opremio i zaista brojne hotelske objekte u zemlji i inozemstvu.

TOP Hespo madraci i kreveti

Neki od najtraženijih modela madraca su Freya, madrac s džepičastom jezgrom koji pruža iznimnu ergonomsku prilagodbu tijelu, nadalje tu je Exclusiv Feel, koji također ima džepičastu jezgru, ali i obloge od 5 zonske pjene te madrac Bioritam koji omogućava da je tijelo savršeno ergonomski poduprto i rasterećeno. Ponudu madraca možete pregledati na sljedećem linku.

U ponudu kreveta se izdvajaju Quadro Luna, elegantni krevet s visokim uzglavljem, a tu je i krevet Zara, najpopularniji Hespo krevet koji jamči pouzdanost i čvrstoću. Ako ste pobornici više klasičnog dizajna tu je krevet Sofia, boxspring krevet koji se može uklopiti u svaki dizajn. Tu su i brojni drugi kreveti, a ponudu kreveta možete provjeriti i na web stranici.

Isprobajte svoj madrac i krevet u salonu

Što god poželite, budite sigurni da ćete ovdje pronaći, a jedinstvena Zona udobnosti pruža mogućnost da sve u miru isprobate, bez onog neugodnog osjećaja ležanja nasred dućana dok vas drugi gledaju.

Ponuda kreveta u Hespo salonu snova nimalo ne zaostaje za ponudom madraca. Drveni, tapecirani, sa spremnikom ili bez, popularni boxspring kreveti… Čeka vas zaista širok izbor atraktivnih kreveta visoke kvalitete, kao i mogućnost da odaberete boje, materijale i dimenzije koje će vašu spavaću sobu učiniti savršenim mjestom za odmor. Što god poželite, budite sigurni da ćete ovdje pronaći, a jedinstvena Zona udobnosti pruža mogućnost da sve u miru isprobate, bez onog neugodnog osjećaja ležanja nasred dućana dok vas drugi gledaju.

Posjetite vama najbliži salon jer dobri dani počinju noću, a dobar san u Hespo salonu. Naše salone možete pronaći na adresi: Osijek, Svilajska ul. 36,TC Emmezeta, Osijek

Fotogalerija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!