Promo

novi programi

Učilište Studium: Prekvalifikacijom do željenog posla

Učilište Studium: Prekvalifikacijom do željenog posla

Trenutna potraga za poslom nije urodila plodom? Životopis vam je uređen do detalja, molba je bez greške, ali vas svejedno ne zovu na razgovor za posao? Razmislite o stjecanju novih vještina i znanja kroz programe prekvalifikacija

U današnjem brzorastućem poslovnom svijetu cjeloživotno učenje i obrazovanje stvar je potrebe - radi se o svakodnevnom procesu bez kojega se više ne može. Promjene se događaju skoro svakoga dana te, ukoliko ih ne pratite i ne razvijate nova znanja i vještine, gubite korak s tržištem, a time gubite i konkurentsku prednost. Određeni poslovi nestaju s tržišta rada, drugi se velikom brzinom mijenjaju, a dolaze i neka nova zanimanja koja do sada nisu postojala. Biti na jednom poslu od prvog do zadnjeg dana svoga radnoga staža već polako odlazi u zaborav i baš je zato ključno stalno ulagati u svoje obrazovanje, odnosno u učenje novih te usavršavanje postojećih znanja i vještina.

Važnost cjeloživotnog učenja osobito se ističe u vrijeme gospodarske krize, smanjenoj ponudi poslova te sve većoj potražnji za slobodnim radnim mjestima. Neprekidnim učenjem pojedinac povećava svoju konkurentnost, zapošljivost i uključuje se u sve aspekte društvenog života.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učilište Studium – ustanova za obrazovanje odraslih ima niz  programa prekvalifikacija koje možete upisati uz 10% popusta do 1. studenog. Vjerujemo da je sve lakše u dobrom društvu pa ukoliko se upišete zajedno s još jednom osobom ostvarujete dodatni popust od 10%.

Izdvajamo programe prekvalifikacije za hotelijersko-turističkog tehničara gdje se polaznike bogatim obrazovnim programom, s vrlo naglašenim učenjem stranih jezika, osposobljava za poslove obrade turističkog tržišta, recepcijske i šalterske poslove, koordinaciju rada službi u turističkoj djelatnosti, kao i druge organizacijske poslove u turizmu (oblikovanje i organizacija izleta, poslovi vodiča i sl., zatim program prekvalifikacije za ekonomista čiji je cilj osposobiti polaznike za samostalni rad na području vođenja knjigovodstva i računovodstva za razna poduzeća i ustanove, za govornu i pisanu komunikaciju te za samostalnu komunikaciju s poslovnim partnerima (obogaćivanje pismenog izraza polaznika korištenjem ekonomsko-komercijalne terminologije, upoznavanje polaznika s automatizacijom poslovnih komunikacija) te ističemo program prekvalifikacije za komercijalista gdje nam je cilj polaznike osposobiti za samostalno svladavanje svih radnih procesa u poduzeću, poslova vezanih uz ekonomsko poslovanje, poslova vezanih za osnivanje i vođenje poslovanja tvrtke i simulaciju poslovanja, kako bi kroz poslovne situacije bolje razumjeli osnove tržišnog gospodarstva i poduzetništva, te razvili poduzetnički duh i osposobili se za samostalne poduzetničke pothvate kroz primjenu kreativnih i inovativnih tehnika i izradu poslovnog plana.

Kontaktirajte nas ili posjetite u Vama najbližem gradu:

Učilište Studium Osijek
Stjepana Radića 25, 31 000 Osijek
Tel: +385 31 201 193
Mob: +385 95 744 74 44
E-mail: [email protected]

Učilište Studium Vukovar
I. G. Kovačića 3, 32 000 Vukovar
Tel: +385 32 443 153
Mob: +385 99 709 60 58
E-mail: [email protected]

Učilište Studium Vinkovci
Ljudevita Gaja 18, 32 100 Vinkovci
Tel. +385 32 617 100
Mob: +385 91 376 1661
E-mail: [email protected]

Učilište Studium Bjelovar
P. Preradovića 4, 43 000 Bjelovar
Tel: +385 43 430 430
Mob: +385 91 608 50 00
Email: [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!