Promo

za mladu, kumu i njezine prijateljice

Savršen Aura Beauty Bridal party uz Gin Tonic

Savršen Aura Beauty Bridal party uz Gin Tonic

Djevojačka zabava duša je svakog vjenčanja i možda i najbitnija stvar odmah nakon organizacije samog vjenčanja

Jednu savršenu djevojačku zabavu s beauty predznakom sada možete organizirati i provesti u poznatom osječkom Aura Beauty centru.

Ona je mini uvod u dobar provod koji će uslijediti na sami dan vjenčanja, a običaj je organizirati ju s kumom i provesti u društvu najboljih prijateljica. U tu svrhu organiziraju se razni tulumi, putovanja i drugi prigodni programi, a odlična ideja za 100% žensko druženje je i dan ispunjen beauty tretmanima, uljepšavanjem, ali i relaksacijom.

Kako bi mladenke posebno zapamtile ovaj dan te zaboravile na sve tretnutne probleme vezane za COVID-19 situaciju pripremili smo posebnu ponudu za mladu, kumu i njezine prijateljice.

Aura Bridal Party Fotogalerija

Upravo u Auri možete spojiti ugodno s korisnim, uljepšati se za vjenčanje i pritom dobro zabaviti.

Dok radite pedikuru ili manikuru, istovremeno možete uživati u osvježavajućem gin-tonicu ili piću po želji zajedno sa prijateljicama odabirati nijanse lakova ili se na neko vrijeme maknuti i opustiti uz pilig cijelog tijela, Reviderm hidratantnu njegu lica te masažu sa toplim arganovim uljem.

Tako na jedan dan, jedno popodne  Aura Beauty postaje centar samo za vas, uz omiljeno piće, uređenje interijera, šampanjac, slatki i slani finger food, cvijeće, glazbu po vašem izboru, svijeće i opuštajuću atmosferu.

Naposljetku, moguće je i organizirati fotografa da ovjekovječi ove zabavne trenutke djevojačkog provoda.

Kako i na ovoj održanoj, vlasnica Ivana i njezine Aura cure iznenadit će vas posebnim iznenađenjima te poklončićima.

Kako bi lice mladenke posebno zablistalo na sami dan vjenčanja Ivana je osmislila posebno autentičan te individualan tretman koji će licu vratiti sjaj, vlagu i elastičnost. Koža nakon tretmana poprima prirodni "glow " a professionalni make up će sa sigurnošću trajati cijeli dan i noć. 

Za dobru zabavu na prvom bridal partiju pobrinuli su brojni partneri poput Waldingera, Strossmayer Bishofa, Ante-Mate reklame, fotografa Davorina Krešića, a za cvijeće je zaslužna cvjećarnica Flower day.

Više o poznatom osječkom kozmetičkom centru i tretmanima koje nudi možete saznati možete na Strossmayerovoj 13, putem telefona 097 710 55 55, a o novostima koje donosi za ovu jesen na Facebook ili Instagram.


Izdvojeno

Reci što misliš!