Promo

obrazovanje odraslih pokretač društvenih promjena

Pokreni se, promijeni sve! – Učilište Studium

Pokreni se, promijeni sve! – Učilište Studium

Kvalitetno obrazovanje koje sa sobom nosi znanja, stručnost i vještine, predstavlja jednu od ključnih stvari za sve koji žele napredovati na bilo koji način. U današnjem svijetu ističe se potreba stalnog prilagođavanja društvenim i ekonomskim uvjetima, pojavljuju se nova zanimanja i područja rada te potreba za što bržom primjenom novih znanja i informacija. Neprestano učenje, obrazovanje i stjecanje novih znanja i vještina postaje temelj uspješnog funkcioniranja u društvu

Učilište Studium promiče važnost cjeloživotnog obrazovanja kao temeljnu odrednicu modernog čovjeka u društvu znanja. Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske. U našem radu polazimo od uvjerenja kako je obrazovanje odraslih pokretač društvenih promjena te s tom motivacijom nastojimo pružiti maksimalno društvu u kojem djelujemo.

U Hrvatskoj većinu ponude rada čine osobe sa srednjom stručnom spremom, a upravo je njihov udio među nezaposlenima izrazito visok, što je pokazatelj neusklađenosti njihovih kvalifikacija s potrebama našeg tržišta rada. Upravo kroz obrazovanje odraslih i praćenje trendova na tržištu rada nastojimo povećati zapošljivost nezaposlenih osoba sa srednjom stručnom spremom. Tako provodimo programe obrazovanja iz različitih sektora - od ekonomije, trgovine i poslova administracije, elektrotehnike i računalstva, graditeljstva i geodezije, poljoprivrede, prehrane i veterine, strojarstva, brodogradnje i metalurgije, tekstila i kože, preko turizma i ugostiteljstva, osobnih usluga pa sve do zdravstva i socijalne skrbi. Na našem su području među najtraženijima zanimanja iz područja zdravstva i medicine poput farmaceutskog tehničara, fizioterapeutskog tehničara i dentalnog asistenta, kao i zanimanja iz područja turizma i ugostiteljstva te osobnih usluga poput kuhara, konobara (barmena), hotelijersko-turističkog tehničara i kozmetičara. 

Svaki polaznik centar je naših aktivnosti. Moderno opremljene učionice i ugodna radna atmosfera čine obrazovanje u našem učilištu pozitivnim iskustvom, a iznimno smo ponosni na razinu znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa.

Pokretači našeg društva i promjena u društvu kreativni su i sposobni pojedinci. U tom svjetlu, nužno je kod svakog pojedinca osvijestiti važnost novih ideja, informacija, znanja i vještina kako bi napravio prvi korak prema promjenama kojima će u isto vrijeme unaprijediti i sebe i društvo u kojemu živi i stvara.

Učilište Studium Osijek
Stjepana Radića 25, Osijek
tel:    +38531 201 193
mob: +38595 744 7444
e-mail: [email protected]
www.uciliste.net

Učilište Studium Vukovar
I.G. Kovačića 3, Vukovar
tel: +385 32 443 153
mob:+385 99 709 60 58
e-mail: [email protected]
 


Izdvojeno

Reci što misliš!