Promo

uz promenadu

Vodimo vas na azijski meni u Hotel Osijek

Vodimo vas na azijski meni u Hotel Osijek

Ljetna terasa Hotela Osijek uz Promenadu idealno je mjesto za savršeni ručak ili večeru s okusom Azije

Vrijeme je godišnjih odmora i putovanja, ali da bi iskusili čari egzotičnih zemalja, ne morate daleko otputovati. Često za najljepša putovanja uopće nisu potrebne putovnice, a nezaboravne uspomene možete stvoriti i na ulici iz djetinjstva svog rodnog grada. Na osječkoj Promenadi, tik uz šetnicu, kuha se nešto zanimljivo i nadasve drugačije od uobičajenih jela s jelovnika našeg područja. 

Posebnu ponudu azijskih jela na terasi uz Promenadu i u restoranu priprema Hotel Osijek. Slatko-ljuti umaci, soja, curry, kokosovo mlijeko, đumbir i  med samo su neki od sastojaka koji obogaćuju okus ukusnog mesa i raznovrsnog povrća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Azijska kuhinja vrlo je popularna diljem svijeta i čak i ako niste ljubitelj egzotičnih jela, neku od namirnica ili jela iz azijske kuhinje sigurno volite konzumirati. Glavna namirnica koju Azijati pripremaju i oplemenjuju na razne načine je riža, a u nekim selima jugoistočne Azije, hrpica riže i danas vrijedi kao grumen zlata. Posebna zanimljivost azijske kuhinje počiva na njihovoj drevnoj filozofiji da je jelo svečani obred koji ne treba shvaćati olako, niti požurivati, nego osigurati si dovoljno vremena da bi se u njemu uživalo svim čulima. O tome koliko je jelo važan element njihove kulture, svjedoči i činjenica da je tajna njihovih bogatih i ukusnih jela, upravo u omjeru pomno izbalansiranih pet začina: cimeta, klinčića, sjemenki komorača, sečuanskog papra i zvjezdastog anisa. 

Naposljetku, možda je najbitnije napomenuti da Azijati od davnina vjeruju kako hrana ne hrani samo tijelo, već i dušu, a tako ćete se doista i osjećati nakon kušanja novih aromatičnih jela azijske kuhinje u Hotelu Osijek.

NAGRADNA IGRA

Hotel Osijek poklanja 2x azijski meni. U komentar upišite vaše IME i PREZIME, a mi ćemo slučajnim odabirom izvući dobitnike.

Dobitnica je Marina Kolar.


Izdvojeno

Reci što misliš!