Promo

održavajte redovito vaše vozilo

Akcijske cijene punjenja klime i pregled vozila za put u AC Buljubašić

Akcijske cijene punjenja klime i pregled vozila za put u AC Buljubašić

Nemojte dozvoliti da Vas toplije vrijeme iznenadi te iskoristite pogodnosti akcije pregleda sustava za klimatizaciju u vozilima po promotivnim, akcijskim cijenama:

1.stari plin R134a (do 2017.) već od 200,00kn

2.novi plin R1234yf (iza 2017.) već od 800,00kn

Održavaju li se redovito i čiste, klima-uređaji u automobilima mogu zaštititi zdravlje dišnih puteva. Klima-uređaji uništavaju više od 80 posto bakterija, gljivica i štetnih čestica iz zraka koje narušavaju zdravlje izazivajući plućne bolesti i alergije, no isto tako u slučaju zanemarivanja stanja sustava za klimatizaciju, stvara se sloj bakterija te može uzrokovati neugodnosti.

Barem jednom godišnje trebalo bi potpuno dezinficirati i kanale i putnički prostor - kako bi boravak u vozilu bio ugodniji ali i zdraviji! Dezinfekcija zračnih kanala klima uređaja ozonatorom uz kontrolu sustava i filtera iznosi 150 kn.Autocentar Buljubašić je opremljen najsuvremenijim potpuno automatskim uređajima za kontrolu sustava klimatizacije sa ispisom stvarnih vrijednosti te smo u mogućnosti brzo pronaći i otkloniti eventualne kvarove na sustavima.

Osim toga vršimo i popravak klima uređaja unutarnjim brtvljenjem (u posebnim slučajevima kada mjesto propusta, istjecanja plina nije vidljivo te plin ispusti kroz tjedan, dva ili u duljem periodu). Po potrebi pronalazimo kvarove i propusna mjesta UV svijetlom te vršimo popravak, remont i/ili zamjenu pojedinačnih dijelova sustava (kompresora, cijevi, hladnjaka, elektronike i sl.)
Ispravnost klima uređaja u vozilu istovremeno je briga za Vaše i zdravlje Vaših suputnika, stoga iskoristite promotivnu ponudu te osigurajte Vaš termin.
Ponuda vrijedi od 15. srpnja do 15. rujna 2020.

Kao dodatak ovoj akciji pripremili smo i posebne cijene servisnih paketa te akcijske cijenepregleda vozila za put. Ako planirate ići na dulji put s Vašim vozilom Autocentar Buljubašić je pravo mjesto za pregled vozila za put ZA SAMO 1 KN. Naši stručnjaci će provjeriti temeljito Vaše vozilo kako bi mogli opušteno krenuti na put i uživati u odmoru.

Posjetite našu web stranicu te nazovite 031 540 000 još danas zbog popunjenosti kapaciteta i rezervirajte svoj termin.

Mi činimo sve za Vaše vozilo.

Autocentar Buljubašić
Slavonska 1, Osijek
0-24h tel: 031540000
Web: www.ac-buljubasic.hr
Facebook: Auto Centar Buljubasic

Izdvojeno


Reci što misliš!