Promo

Barcaffe nagrađuje

Oni su svuda oko nas: Reci nam tko je tvoj superheroj i osvoji nagradu

Oni su svuda oko nas: Reci nam tko je tvoj superheroj i osvoji nagradu

Sudjelujte u akciji Barcaffèa te iskažite ljubav ljudima koji svojim dobrim djelima postaju snažniji od Supermana. Pošaljite nam priču o svom heroju, a mi imamo nagradu i za njih i za vas!

Superheroji iz stripova su izmišljeni likovi, ali u odrasloj dobi shvaćamo da za herojska djela nisu potrebne supermoći, nego samo nesebičnost, požrtvovnost i velikodušnost. Ljudi sa takvim osobinama su svuda oko nas, a mi smo njihova djela odlučili proslaviti i nagraditi!

Tko su heroji?

To su osobe koje svojim dobrim djelima inspiriraju druge da učine svijet boljim mjestom. Heroji su mame i tate, bake i djedovi, prijatelji, susjedi ili poznanici čijoj volji, snazi i velikodušnosti se divimo. To su osobe koje volimo i poštujemo i koje svojom nesebičnošću zaslužuju spomen i pažnju.

Upravo zato želimo čuti priče o herojima iz vaše okoline! Barcaffè i RTL vas pozivaju da u ovo izazovno vrijeme fokus prebacimo na malog čovjeka koji unatoč svemu i dalje čini svijet boljim mjestom. Pošaljite nam priču o takvoj osobi i zašto zaslužuje titulu superheroja, a Barcaffè će nagraditi i vašeg junaka i vas!

Neka se priča vašeg superheroja čuje

Hrvati su poznati po tome da u najtežim situacijama pokažu najveće srce. Sigurni smo da je tako i sada tijekom pandemije koronavirusa, stoga nam javite tko je osoba koja vam je olakšala ovaj neizvjesni period i nesebično pomogla, a mi ćemo njihovu priču objaviti.

Priče o herojima pošaljite na e-mail: [email protected] s oznakom #mojheroj.

Pet najboljih herojskih priča objavljujemo na portalima Net.hr, Vijesti.hr i Žena.hr, a nagradu dobiva pet junaka i osobe koje su ih nominirale.

Prijave traju od 9.6.2020. do 19.6.2020. nakon čega objavljujemo priče i imena deset dobitnika Barcaffè poklon paketa.

Ponosni smo na naše heroje, a na ovaj način im želimo zahvaliti na svemu što su napravili! Neka se priča vašeg superheroja čuje!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!