Promo

akcija do 1. srpnja

Posto korona popusti u Očnim optikama Lens

Posto korona popusti u Očnim optikama Lens

Čini se da se sve ponovo vraća u normalu. Čarolija lijepog vremena prisutna je svugdje oko nas. Ako se malo osvrnete oko sebe, shvatit ćete kako je sve živahnije i ljepše. Kao da su svi već zaboravili karantene, koronu, dnevne presice stožera i kreću u neku novu pozitivnu, veselu priču

Lijepo je ponovo vidjeti brojna nasmijana lica u parkovima i na trgovima našeg grada. Lijepo je popiti kavu na terasi omiljenoga kafića, posjetiti svog frizera i kupiti novu odjeću.

Mi smo odlučili nastaviti gdje smo stali prije samo Korone. Ponavljamo s toga razne pogodnosti koje ste kroz naše dosadašnje akcije imali prilike koristiti i nudimo prilike da sami birate popuste i pogodnosti koja Vam najbolje odgovaraju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U našim prodavaonicama po akcijskim cijenama dostupna je većina artikala, a neke usluge čak nudimo i potpuno BESPLATNO. OVA ponuda vrijedi do 1. srpnja 2020. godine.

„Cilj nam je kupcima osigurati kvalitetan proizvod i vrhunsku uslugu po najpovoljnijoj cijeni. Naše dosadašnje akcije su bile orijentirane prema proizvodu iz jedne linije. Ovom akcijom smo to odlučili promijeniti i omogućiti svim kupcima da sami odaberu pogodnost koja im u ovom trenutku najbolje odgovara” kažu u Lensu.

TWO PERSONS PACK – 500 KN UŠTEDE – Svim kupcima koji dođu u paru ili se odluče za izradu dvojih kompletnih dioptrijskih naočala osigurana je ušteda na dioptrijskim lećama u iznosu od 500,00  kuna te dva besplatna pregleda vida uz uvjet kupovine dioptrijskig okvira cjenovnog razreda 300,00 kn i više.

KUPCIMA PROGRESIVNIH NAOČALA DIOPTRIJSKE NAOČALE NA POKLON – Svi kupci koji se odluče na izradu dioptrijskih naočala s progresivnim lećama, naočale za čitanje u iznosu do 450,00 kn dobiju na poklon.

SOLOCARE 360 ml + SOLOCARE 90 ml (GRATIS) – Kupite Solocareaqua tekućinu 360 ml za meke kontaktne leće, a Očna optika Lens Vam poklanja Solocare 90 ml.

THREE PERSONS PACK – 800 KN UŠTEDE – Svim kupcima koji dođu u pratnji s još dvije osobe ili se odluče za izradu trojih kompletnih dioptrijskih naočala osigurana je ušteda na dioptrijskim lećama u iznosu od 800,00 kn i tri besplatna pregleda vida. Ova pogodnost se odnosi na okvire cjenovnog razreda 500,00 kn i više.

JEDNOJAKOSNE DIOPTRIJSKE LEĆE NA POKLON – Svim kupcima koji se odluče na kupovinu dioptrijskih okvira u iznad 400,00 kn i više poklanjaju jednojakosne dioptrijske leće vrijednosti 230,00 kn.

POPUST OD ČAK 40% PRI KUPOVINI DIOPTRJSKIH OKVIRA – Svi kupci koji se odluče kupiti nove dioptrijske okvire, pod uvjetom da u njih ugrađuju dioptrijske leće cjenovnog razreda 590,00 kn i više, dobiju 40% popusta na dioptrijske okvire.

Požurite što prije zajedno u Lens i priuštite si nešto iz Lens asortimana svjetski poznatih brenodava sunčanih naočala po nikad boljim uvjetima.

VAŽNE NAPOMENE:

  • jedna osoba može koristiti samo jednu pogodnost
  • pogodnosti nije moguće zbrajati
  • AKCIJA TRAJE DO 1. SVIBNJA 2020. GODINE

Izdvojeno

Reci što misliš!