Promo

savjetovanje kupaca

Velika akcija se nastavlja - Najbolje od keramike u Mramoru!

Velika akcija se nastavlja - Najbolje od keramike u Mramoru!

Jedna od dugovječnijih osječkih tvrtki, Mramor d.o.o, za vas priprema veliku akciju koja se odnosi na svu keramiku na zalihi

Tvrtka Mramor d.o.o. posebnu pažnju posvećuje vrhunskom asortimanu keramike za različite namjene i naravno visoke razine kvalitete. Više od 30 godina iskustva garancija je kvalitete koju možete dobiti samo kod nas. Iza nas su mnogi ostvareni projekti od uređenja interijera i eksterijera za osobne potrebe do opremanja poslovnih objekata, stanogradnje i industrije.

Kako biste osigurali kvalitetnu keramiku za vas smo pripremili veliku akciju koja obuhvaća svu keramiku na zalihi, a garantiramo vam popust od čak 40%. Ovo je izvrsna prilika kako bi obogatili svoj interijer ili eksterijer vrhunskom keramikom te vaš dom ili poslovni prostor učinili još boljim mjestom za život odnosno rad. Ono što trebate napraviti je posjetiti našu trgovinu u Osijeku, u Ulici jablanova 19A, svakog radnog dana od 7 do 15:30 sati i subotom od 7 do 12 sati te pronaći ono najbolje od keramike što vas zanima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova velika akcija Mramora nastavlja se danas (11.svibnja) i trajat će još dva tjedna, do 25.svibnja ove godine.  Kvaliteta je pojam koji stoji iza našeg imena. Osim ove akcije, u našoj redovnoj ponudi nudimo, osim keramike, i ostale građevinske materijale, kao što su ljepila, izolacije, žbuke, betonski opločnici, krovni prozori i mnogi drugi te smo iskusna podrška za praćenje projekata svih veličina i namjena od ideje do realizacije.

U našem izložbenom prostoru moći ćete pronaći zaista sve što vas zanima, a ujedno pratimo i trendove u skladu sa zahtjevima i potrebama tržišta. U Mramoru d.o.o. ne prodajemo samo proizvode nego i savjetujemo kupce kako bi njihova kupovina i nabava bila što sigurnija i cjenovno povoljnija. Iskoristite ovu veliku akciju i posjetite Mramor d.o.o. te si priuštite najbolje od keramike za vaš dom ili poslovni subjekt.

Vaš Mramor d.o.o.


Izdvojeno

Reci što misliš!