Promo

puzzle, šalice, privjesci...

Supika - nabavite jedinstvene poklone za svoje najmilije

Supika - nabavite jedinstvene poklone za svoje najmilije

Ukoliko tražite unikatan poklon, Supika ima super stvari za vas


Kristina Moguš, vlasnica Supike od malena se bavi fotografijom i ručnim radovima, a od nedavno je sve to spojila u svoj posao.

"Godinama iz hobbyja izrađujem raznovrsne predmete: decoupage tehnika na raznim predmetima, magnete od gipsa... Dobila sam priliku prošle godine otvoriti svoj obrt i ostvariti san, izrađivati ukrase i suvenire, pa sam tako došla na još jednu ideju da to proširim  personaliziranim poklononima i ujedinila sve to u jedan darovni dućan. Par mjeseci sam putem interneta istraživala o potrebnim strojevima, priboru, materijalima i cijenama i tako sam došla do ovoga što danas radim. Ja to zovem 3u1 - ostvarena želja i spojeno u jedno, jer napokon mi je želja ostvarena da radim ono što volim", kaže Kristina vlasnica Supike.

Tako primjerice možete naručiti jedinstvene puzzle s vašom fotografijom, ali i brojne druge predmete na koje će otisnuti što god poželitešalice, magnete, privjeske, jastučiće, krigle, čaše, podmetače za čaše, podloge za miš, čokoladice slike u okvirima i druge predmete. Svaki predmet je jedinstven i unikatan i može se izradi u broju komada koji želite.

Moguće je naravno naručiti i veće količine određenih proizvoda za razne prigode kao što su vjenčanja, rođendani, razna okupljanja, proslave, za udruge, zajednice, crkve...u obliku poklona.

Supiku možete kontaktirati putem Facebooka ili Instagrama te na broj 097 755 5299.

Supika - nabavite jedinstvene poklone za svoje najmilije Fotogalerija

 

Izdvojeno


Reci što misliš!