Promo

prava oaza mira

Korona završava, a Šinjorina svojim Osječankama nudi novi i ljepši pogled na svijet s London Lash Pro ekstenzijama trepavica

Korona završava, a Šinjorina svojim Osječankama nudi novi i ljepši pogled na svijet s London Lash Pro ekstenzijama trepavica

Djevojke jedva čekaju otvorenje kozmetičkih, a Šinjorina spremna čeka na njih

Salon za uljepšavanje "Šinjorina" spremno dočekuje ponovno otvorenje 4. svibnja. Sve je spremno za rad po najvišim standardima i uputama, a vlasnica Veronika Maturić, inače Pazinjanka s osječkom adresom, veseli se povratku u svoj salon.

Ova simpatična Istrijanka, salon je smjestila na adresi Gornjodravska obala 89, a mnogobrojne Osječanke prepoznale su kvalitetu i ljepotu njezinog rada ugradnje ekstenzija trepavica i ostalih usluga koje nudi.

Osim trepavica, za koje je certificirani London Lash artist, pruža i usluge šminkanja te trenutno jako popularnu uslugu bojanja obrva kanom za kojom su svi ludi.

Lijepo uređen salon, koji je vlasnica sama osmislila, klijentice često hvale i kažu kako je to njihova oaza mira pa se na dvosatnom tretmanu, osim što dobiju nove trepavice, dobro odmore, a neke čak i odspavaju.

Ukoliko i vi želite potpuno novi i ljepši pogled na svijet s London Lash Pro ekstenzijama trepavica rezervirajte svoj termin na vrijeme već danas.

FB Šinjorina Os
Instagram sinjorina_os
Mob 097 755 6175
Adresa Gornjodravska obala 89, Osijek

 


Izdvojeno

Reci što misliš!