Promo

trgovina veliki odmor

Dnevna dostava namirnica u Osijeku i okolici - #ostanidoma i obavi kupovinu!

Dnevna dostava namirnica u Osijeku i okolici - #ostanidoma i obavi kupovinu!

Kupovinu obavite bez odlaska u trgovinu – Veliki odmor dostavlja u Osijeku i okolici

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju koja je zahvatila cijeli svijet, promijenio se način života koji smo vodili, a morali smo se prilagoditi i posebnim pravilima i uputama te im pristupati odgovorno.

Privremeno je stao društveni život, zatvorili su se brojni objekti, a tako i trgovine te su brojni oni kojima u ovakvim uvjetima nabavka primarnih stvari za život postaje komplikacija.Internet trgovina Veliki odmor tako je krajem ožujka na području Osijeka i okolice pokrenula dnevnu dostavu namirnica te svih ostalih potrepština, dostupnu svim građanima i mještanima, a posebice za one koji nemaju mogućnost to učiniti samostalno!

#Ostanidoma i obavi kupovinu!

Proces internet kupovine jednostavan je te trenutno predstavlja sigurniji način nabavke od osobnog odlaska u trgovinu. Narudžbu je moguće izvršiti i telefonskim putem, na broj 095 512 9742.

Internet trgovina Veliki odmor dostupna je svim građanima, od ponedjeljka do subote, u radnome vremenu od 09.00 do 17.00 sati. Putem interneta moguće je naručiti sve vrste prehrambenih proizvoda, kao i onih higijenskih te svih ostalih kućanskih potrepština. Ponuda se konstantno mijenja te nadopunjava svakoga dana, prilagođava se potrebama kupaca te osluškuje njihove interese i usklađuje ih s aktualnim mogućnostima tržišta.

Veliki odmor izdvaja posebnu ponudu za Uskrs!

Bliži se i blagdansko vrijeme te se svake godine u ovo doba okupljamo za najveću obiteljsku svetkovinu – Uskrs.

Ovogodišnji će za mnoge izgledati drukčije nego inače, no bez obzira na krizno stanje svi se imamo prilike podsjetiti lijepih stvari koje nas vežu za ovaj blagdan. U ponudi internet trgovine pronađite mnoštvo proizvoda posebno odabranih upravo za uskršnje ozračje. U izdvojenoj ponudi tijekom cijeloga tjedna u internet trgovini moguće je nabaviti, između ostaloga, i svježu ribu!

Kako se nadopunjava ponuda, tako se i povećava broj lokacija na kojima je dostupna usluga dostave te je Veliki Odmor od početka do sada proširio doseg svojih usluga na čak 5 zona. Cijene dostava za sve lokacije umanjene su za 50% sve do daljnjega, a na području čitavog grada Osijeka dostava iznosi 10,00 kuna. Popis ostalih lokacija te cijena usluga dostupne su na poveznici.

#Ostani doma i kupovinu obavi u samo nekoliko klikova!


Izdvojeno

Reci što misliš!