Promo

dodatni popust na vjernost nakon krize

Corner, restoran ZOO i Eden u dostavi spustili cijene za 20 posto

Corner, restoran ZOO i Eden u dostavi spustili cijene za 20 posto

Brojni restorani preko noći morali su transformirati svoje poslovanje i umjesto srdačnog dočeka gostiju, svoje poslovanje prebacili su isključivo u svijet dostave. Iznimka nisu niti restoran Corner, restoran u sklopu ZOO hotela te Corner 2 (Eden resort) koji su otišli i korak dalje

"Poštovani gosti restorana Corner, hotela Zoo i restorana Corner 2 (Eden resort), ovim putem Vam se želimo zahvaliti što ste i ovim teškim trenucima ostali uz nas i dalje koristite naše usluge putem dostavne službe. Kako bi Vam bili dostupniji i svima prihvatljivi sve cijene u dostavi smo umanjili za 20 posto", kažu nam u ova tri restorana koji svoje goste oduševljavaju kvalitetnim namirnicama i porcijama. 

Izrazili su i vjeru kako situacija neće trajati dugo i da ćemo se nakon toga ponovo vidjeti u njihovim objektima i zbog toga su odlučili dodatno nagraditi sve za ukazano povjerenje.

"Osmislili smo prigodnu KARTICU ZAHVALNOSTI sa kojom ćete ostvarivati popuste do 20 posto u našim restoranima kada ponovno krenemo raditi. Prilikom svake dostave dostavljač će u Vašu karticu upisati iznos narudžbe, a o ukupno sakupljenom iznosu ovisi popust koji na kraju ostvarujete", poručuju oni.Na Vama je da #ostanetedoma i vjerujete kako je kraj ove krize blizu, a na njima je da Vam dostave što naručite. Pri tome vode računa o svim uputama Stožera CZ-e. Dostavljači nose maske i rukavice, a vozila se više puta dnevno dezinficiraju. Ukoliko želite dostavu bez kontakta istu možete naručiti putem košarice na web stranici gdje odmah možete izvršiti plaćanje i poslati upute dostavljaču.

Sretno i ostanite zdravi!

Brojevi telefona za dostavu su 031 333 584, 031 659 100

Link za web
Link za online naručivanje

*Dostava se trenutno vrši isključivo iz restorana Corner. Dostava je moguća na području Osijeka i okolnih mjesta kao i Valpova i okolnih mjesta.


Izdvojeno

Reci što misliš!