Promo

Ukupna vrijednost projekta: 839.848,29 HRK

D.O.N.A.U.-Dalj-Osijek-Našice-aktivacijom do uspjeha

D.O.N.A.U.-Dalj-Osijek-Našice-aktivacijom do uspjeha
Davor Javorovic/PIXSELL

Centar za poduzetništvo kao nositelj, te Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut lokalna razvojna agencija d.o.o., Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice i Hrvatski zavod za zapošljavanje Regionalni ured Osijek kao partneri, 26. ožujka 2019. godine započeli su s provedbom projekta D.O.N.A.U. - Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspjeha UP.01.3.1.01.0059, koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza III. i provodit će se do 26. rujna 2020

Opis projekta:

Projektom D.O.N.A.U. će se osigurati implementacija SRLJP OBŽ kroz rad s dugotrajno nezaposlenim osobama i njihovim usmjeravanjem u održivu poljoprivredu zasnovanu na inovativnom pristupu i uzgoju na malim parcelama. Aktivnostima motiviranja, edukacije i praćenja u pokretanju poslovanja kroz rad Info točke, ranjivim skupinama pružiti će se prilagođene usluge osnaživanja i osposobljavanja s ciljem zapošljavanja. U projekt će biti uključeni i učenici srednjih škola poljoprivrednog smjera koji će se upoznati s poduzetništvom i potaknuti na pokretanje posla nakon završenog obrazovanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aktivnosti:

Intervencija na tržištu rada - Motiviranje i osnaživanje ciljne skupine
Intervencija na tržištu rada - Prilagođeni programi osposobljavanja korisnika
Intervencije na tržištu rada - Info točke za (samo)zapošljavanje
Predstavljanje primjera najbolje prakse
Završna konferencija projekta

Ciljevi i rezultati:

Doprinijeti učinkovitoj provedbi strategije razvoja ljudskih potencijala Osječko-baranjske županije umrežavanjem ključnih dionika i integriranom pristupu ciljnoj skupini s obzirom na regionalne i lokalne specifičnosti tržišta rada.

Ukupna vrijednost projekta: 839.848,29 HRK 

EU sredstva 85% - 713.871,05 HRK
RH 15% - 125.977,24 HR

U Dalju funkcionira info točka za (samo) zapošljavanje u zgradi Poduzetničko-razvojnog centra općine Erdut, Josipa Bana Jelačića 1, Dalj.  Svi zainteresirani se mogu javiti i dobiti informacije o pokretanju poduzetničkih pothvata, razvoju poslovnih planova i savjeta u vezi sa poslovanjem.

Kontakt osoba: Siniša Bulajić, [email protected], 031/590-292.


Izdvojeno

Reci što misliš!