Promo

rocher caffe

Zavirili smo u najslađe mjesto u Osijeku - palačinke, waffli... za prste polizati

Zavirili smo u najslađe mjesto u Osijeku - palačinke, waffli... za prste polizati
Marija Rukavina

Ako je ijedan lokal u Osijeku tako brzo stekao slavu, ali istu i zadržao, tada je to ROCHER caffe

Osječane je oduševio ugodnim interijerom, ali i još ugodnijim mirisima i okusima svojih proizvoda. U vrlo kratkome roku nametnuo se kao omiljeno mjesto za razgovor i druženje uz slasne slatke/slane delicije.

"Sam objekt nalazi se u centru grada u Ulici Stjepana Radića, a kapacitet mu je nešto više od 60 sjedećih mjesta s ugodnom ljetnom terasom. Interijer je prepoznatljiv upravo po toploj upečatljivosti, a uz posebnu ponudu diči se time što je riječ o prvome spoju palačinkarnice i fast fooda u ovoj regiji", kaže nam Ivana Čepo, mlada poduzetnica koja je uložila puno energije u nastajanje ove slatke oaze u Osijeku.

Rocher caffe Fotogalerija

Deliciju za sebe pronaći će kako oni najmlađi, tako i oni ponešto stariji. Tajna je u receptima za samu smjesu. Rocher koristi odabrane sastojke, a uz tajni način pripreme, rezultat su palačinke koje su uvijek mekane i pjenaste, dok su waffli hrskavi, sočni i neodoljivi.

Iz ponude su najpopularnije francuske palačinke – crĕpes, koje sami slažete raznoraznim dodacima te namazima (poznati hand made namaz Kinder bueno i Raffaello) i Belgijski waffli, koje također sami slažete po vlastitome izboru.

Iz slanoga programa izdvajaju se tostirane i pohane palačinke, wrapovi i salate s domaćim umacima po izboru.

Zbog prepoznatljivosti i popularnosti koju ju stekao ovaj osječki spoj kafića, slastičarnice i fast fooda, planiraju proširenje i na druge gradove u regiji. 


Izdvojeno

Reci što misliš!