Promo

u srcu retfale

Retfala bogatija za novu cvjećarnicu zanimljivog naziva "Florista"

Retfala bogatija za novu cvjećarnicu zanimljivog naziva

U samom srcu Retfale na adresi Josipa Jurja Strossmayera 192 otvorena je nova cvjećarnica "Florista"

Proteklog tjedna posjetili smo otvorenje cvjećarnice Florista i sami se uvjerili u kvalitetu koju ona nudi.

Vlasnik cvjećarnice, Slaven Pavlović, ističe kako smatra da u ovom dijelu grada ne postoji cvjećarnica koja može ponudit kvalitetu i raznolik izbor kao sto nudi upravo njegova cvjećarnica.

Florista će se bavit izradom buketa i raznih aranžmana uz praćenje trendova u cvjećarstvu za sve prigode od rođenja djeteta, vjenčanja, rođendana i svih drugih prigoda.

Florista Fotogalerija

"Isto tako, radit ćemo i aranžmane i vijence za one tužne trenutke u životu i ispraćaje naših najmilijih. Osim tih „glavnih“ cvjećarskih usluga, kod nas možete pronaći i nešto što u gradu Osijeku rijetko koja cvjećarnica ima, a to su unikatni, ručno rađeni dekorativni ukrasi, krsne košuljice i svijeće, zatim ručno rađeni ruksaci stvoreni za LEGE i LEGICE, umotavanje poklona i slično", ističe vlasnik cvjećarnice i govori kako ne sumnja da će Retfalčani, ali i ostali stanovnici Osijeka prepoznati kvalitetu i trud koji je uložen u svaki dio same cvjećarnice i njen rad s budućim klijentima!Poseban naglasak bit će na stalne klijente koji će uz loyalty karticu moći koristiti razne pogodnosti. Tako će pri svakoj obavljenoj kupnji dobit pečat, a nakon skupljenih šest, sljedeća kupovina bit će gratis.

Već danas možete rezervirati i vaš valentinovski poklon, a za sva vaša pitanja, ali i narudžbe možete kontaktirati:

Mob: 091 9848 638
Facebook: Cvjećarnica Florista
Instagram: Cvjecarnica.Florista


Izdvojeno

Reci što misliš!