Promo

događanja svaki vikend u prosincu

Božićni blagdani u STOP SHOP parkovima Osijek i Valpovo

Božićni blagdani u STOP SHOP parkovima Osijek i Valpovo

Nakon uspješno završenog Black Friday vikenda, gdje su posjetitelje STOP SHOP retail parkova u Osijeku i Valpovu zabavljali Damir Kedžo i Indira Forza, došao je red i na nove aktivnosti u mjesecu prosincu.

Svima je nama ovaj mjesec u znaku blagdana, koje slavimo u krugu obitelji uz miris zimskih pića i delicija. STOP SHOP parkovi u Osijeku i Valpovu objedinili su sve to i pozivaju vas svaki vikend u prosincu na organizirana događanja - za mame, tate, djecu i bake!

Za svoje najmlađe posjetitelje pripremili su nekoliko druženja sa Djedom Božićnjakom i njegovim vilenjacima - oni će dječici dijeliti slatkiše i poklončiće. Djed Božićnjak i ekipa organiziraju i mini disco za djecu, a curicama Djedove pomoćnice izrađuju i glitter frizure i božićni facepainting.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posjetitelji koji se nađu u STOP SHOP parkovima ugrijat će štand sa besplatnim kuhanim vinom i čajem, a atmosferu će podizati i DJ koji pušta dobro poznate božićne hitove.

U STOP SHOP parku Osijek, u subotu 14.12. pjevat će nam dječji zbor HPD „Lipa“, nastup je planiran za 17sati, dovedite svoje mališane i pjevajte sa Lipom!

U nastavku raspored događanja po danima:

STOP SHOP OSIJEK

PETAK 13.12.
Djed Božićnjak s vilenjacima i mini božićni disco - od 17h

SUBOTA 14.12.
Nastup dječjeg zbora HPD Lipa – od 17h

SUBOTA 21.12.
Djed Božićnjak sa pomoćnicama + božićni facepainting – od 17h

STOP SHOP VALPOVO

SUBOTA 07.12.
Djed Božićnjak sa pomoćnicama – od 17h

PETAK 20.12.
Djed Božićnjak sa pomoćnicama + božićni facepainting – od 17h

Da budete na vrijeme informirani o svim STOP SHOP aktivnostima u  mjesecu prosincu, zapratite profile na Facebooku i Instagramu i doznajte prvi sve novosti!


Izdvojeno

Reci što misliš!