Promo

Ho Ho Ho

Djed Božićnjak je kupio naočale u Očnoj optici Lens

Djed Božićnjak je kupio naočale u Očnoj optici Lens

Djedica je sada spreman za dostavu poklona i nema bojazni da će neku adresu krivo pročitati.

Prosinac je zakucao na vrata vrlo pompozno, užurbano i odlučno, kao da mu se nekud strašno žuri. Kao da mu se žuri zatvoriti još jednu godinu iza sebe koja, kao i svaka prije nje, postaje divno sjećanje - užurbana, i radosna, i tužna, i sjetna, i vesela, i prepuna novih lica, mjesta i situacija….

Predblagdansko vrijeme je za sve nas posebno razdoblje. Blagdanske pripreme su već u punom jeku. Evo nam i Božića prije nego li smo se nadali. I vas je iznenadio, zar ne?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Velik dio darova sveti Nikola i  Djed Božićnjak već su pokupovali na „Black Friday-u.“ No tko bi stigao obaviti sve blagdanske shopping-e do sada. No nema veze, popusti i dalje ostaju prisutni, samo ih treba malo potražiti.

Djed Božićnjak radi godišnji servis na saonicama – treba krenut na veliki put. Sobove je već pripremio za novo putovanje, a njegova ekipa punom parom pakira poklone kako bi sve bilo spremno na vrijeme.  

Kao i svi mi Djedica također voli popuste. Treba te silne poklone financirati.

Ove godine uoči blagdana ekipa iz Očnih optika Lens opet uveseljava svoje kupce, a nove naočale kupio je i Djed Božićnjak.

____________________________________________________________________U Očne optike Lens je stigao MINUS, ali ne u obliku hladnog vremena, već u obliku POPUSTA.
___________________________________________

Ovaj prosinac Lens je ostavio Djeda Božićnjaka i sve ostale kupce doslovno bez daha. Svi koji se odluče na kupovinu kompletnih dioptrijskih naočala u Lensu su posebno nagrađeni.
___________________________________________________________________

SVI KOJI SU ODLUČILI KUPITI NOVE DIOPTRIJSKE NAOČALE OSTVARUJU PRAVO NA POPUST OD ČAK 40% PRI KUPOVINI DIOPTRIJSKIH  OKVIRA. Spomenuti popust mogu koristiti kupci koji se odluče za kupovinu dioptrijskih leća cjenovnog razreda 590,00 kn i više.
____________________________________________________________________

Oduševljen popustom Djed Božićnjak napravio korekciju vida i za sebe odabrao nove dioptrijske naočale. Kaže da mu je svake godine sve teže čitati adrese pa da ne bi pogriješio kod podjele darova. „Prošle godine je bilo svega.“, priča nam s povjerenjem.

Ove godine nema straha da će poklon otići na krivu adresu. Djedica se odlično pripremio. No, morate biti jako dobri u dijeljenju zagrljaja, ljubavi i dobrote. Pripazite na svoje najdraže, budite dobri i zavrijedite poklone.

S novim naočalama Djedica sve jako dobro vidi.

OČNA OPTIKA LENS

Pavla Pejačevića 5, 31000 Osijek – 031 367 090
Hrvatske Republike 29, 31000 Osijek – 031 211 700

Web: www.lens-optika.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!