Promo

kupujte iz naslonjača

Osječka noćna dostava od sutra kreće u pogon!

Osječka noćna dostava od sutra kreće u pogon!

S noćnom dostavom Veliki odmor kreće u četvrtak, 28. studenog 2019. godine te tim povodom nagrađuje svakog kupca s popustom od 10,00 kuna

Dolaskom zime i hladnoga vremena još više se radujemo toplini svoga doma u kojemu tada provodimo više vremena nego inače, a ove zime u našem se gradu pokreće noćna dostava koja će kišne dane i hladne noći učiniti lakšima kadgod nam zatreba!

Osječka internet trgovina Veliki Odmor, koja kupovinu svih vrsta namirnica omogućava putem samo nekoliko klikova, s radom je započela u travnju ove godine. Platforma internet trgovine omogućuje kupovinu željenih proizvoda putem interneta, a narudžba na adresu dolazi u kratkome roku. Po istome principu od sada će internet kupovina određenim danima biti moguća i tijekom noćnih sati, a sav asortiman dostupan je po pristupačnim cijenama uz garantiranu kvalitetu i brzinu usluge.

Noćna trgovina otvorena je za sve korisnike od četvrtka do subote od 21.00h do 03.00h, a asortiman koji je u tom razdoblju moguće kupiti dostupan je na internet adresi nocnadostava.veliki-odmor.hr

S noćnom dostavom Veliki odmor kreće sutra, 28. studenog 2019. godine te tim povodom nagrađuje svakog kupca s popustom od 10,00 kuna!

Cijena dostave na području grada Osijeka iznosit će 20,00 kuna, a sve ostale informacije i detalji o načinu rada noćne trgovine nalaze se na poveznici.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!