Promo

mjesta s odličnim ambijentom i vrhunskom kavom

Znate li okus vrhunske kave? Donosimo popis najboljih slavonskih kafića gdje možete uživati u najfinijim kavama

Znate li okus vrhunske kave? Donosimo popis najboljih slavonskih kafića gdje možete uživati u najfinijim kavama

Hrvati su poznati kao velike kavopije, stoga bi kvaliteta kave svakako trebala biti kriterij pri odabiru kafića u kojem će se ispijati jer nema boljeg početka dana od ispijanja vrhunske šalice kave.

Srećom, ugostitelji danas, osim u prostor i koncept, ulažu sve više truda u poboljšanje ponude i kvalitete napitaka koje poslužuju. Ugostiteljski objekti na istoku Hrvatske nisu iznimka pa vam donosimo nekoliko super mjesta s odličnim ambijentom i vrhunskom kavom u Slavoniji.

Da ne bi bilo da se vodimo vlastitim preferencijama pri izboru, svi kafići s popisa su ujedno i nositelji priznanja Franck Barista Cluba. Ovo priznanje gostima jamči vrhunski pripremljenu kavu, a metodom tajnih gostiju tokom nekoliko mjeseci se ocjenjivala kvaliteta i prezentacija espressa te ostalih napitaka od kave i čaja, zatim održavanje opreme i kvaliteta usluge. Konačni rezultati bili su vrlo tijesni jer su se svi nominirani lokali istaknuli na svoj jedinstven način, no samo njih 17 je dobilo titulu Franck Barista Cluba.

Evo koja mjesta morate posjetiti i uvjeriti se u njihovu kvalitetu!

London Bar, Đakovo

Dašak Londona u srcu Slavonije? Da! Ukoliko želite uživati u ugodnom britanskom ambijentu, onda je London Bar pravo mjesto za vas. Ovaj kafić, osim odličnih napitaka i atmosfere, nudi i atraktivan program. Ako poželite na dobar koncert ili stand-up, svratite u London Bar!

Excellent pub, Vinkovci

Ovaj pub nas ostavlja bez daha. Svaki detalj u njemu, od namještaja do poda i rasvjete je tailor made. Osim predivnog interijera, ovaj pub pazi i na svoju ponudu pića. Tako ćete u njemu popiti najbolju kavu, a navečer se dobro naplesati jer nude odličan program večernje zabave.

My Place, Đakovo

„My place“ je zaista tvoje mjesto jer ćete se ondje osjećati kao doma. Ugodna atmosfera, savršena kava i ljubazno osoblje će vas osvojiti i više nigdje drugdje nećete htjeti otići na kavu.


Izdvojeno

Reci što misliš!