Promo

priča nije stvarna, ali popust je

Kako ostvariti 86% popusta u Lensu? – ovo je Markova priča

Kako ostvariti 86% popusta u Lensu? – ovo je Markova priča

Koliko imate godina? Ovo je pitanje na koje svi odgovaramo s kalkuliranjem. Mladi se boje da će otkrivanjem svojih godina otkriti neiskustvo, a oni stariji pak godine skrivaju jer misle da nisu baš za javna isticanja. Osobito morate biti oprezni kada postavljate ovo pitanje gospođama u zrelim godinama. Tu svašta možete dobiti kao odgovor. Najčešći je onaj da godine apsolutno nisu važne.

No, da to nije baš ustaljena praksa svjedoče nam u Očnim optikama Lens gdje odgovor na ovo pitanje dobiju ODMAH – bez problema.

"Čak neki vole koju godinu i nadodati" – kažu nam u Lensu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako ovo nije ustaljena praksa bacili smo se u istraživanje i odlučili otkriti o čemu se zapravo radi. Naš kolega Marko, sa svojom djevojkom Tenom, uputio se u Očnu optiku Lens. Nije išao samo zbog akcije, išao je jer treba nove naočale sa zaštitom za računalo, a djevojku je vodio kao stilista.

Moramo napomenuti kako Marko kupuje već treće naočale ove godine. Prve je polomio na Danima piva, a druge su, gle čuda, ostale u Tvrđi – petak navečer, kaže da ne zna gdje. Nestašni Marko.  

Priča Marko nama: "Ulazimo ti mi u Optiku Lens, kada oni nama na ulazu kažu gospodo, molimo Vas osobne na pregled!!"

Sasjeklo ga, kaže: "Prvo što sam pomislio je RACIA. Provjeravaju osobne kao na ulasku u disko klub." No, što sada, spustili smo glave, prolazimo „inspekciju“. Marko poznat po tome da voli lude tulume ima male traume od RACIA, pa mu nije ni za zamjeriti postojanje straha.

Nastavlja Marko: „Ulazimo u optiku, a kada ono stoji veliki natpis U OČNE OPTIKE LENS NITKO NE ULAZI BEZ OSOBNE."

Nije baš ugodno, ali dobro osobne smo imali, pustili su nas unutra. Tena naravno nije ovo shvatila kao strašnu situaciju, već je nasmiješeno ušla u optiku i odmah počela razgovarati s ljubaznom optičarkom. Ja sam još malo ostao stajati kod ulaza i kažiprstom opipavao puls.

Moja stilistica Tena nastavlja razgovor s gospođom i čujem ja kako ona kaže da smo došli po naočale za mene, da su mi ovo već treće ove godine, kako sam jedne izgubio na Danima piva, druge negdje u Tvrđi. Nije mi se ni smirio puls, a već novi šokovi za mene.Dolazim malo k sebi i naravno prvom prilikom pitam zašto provjeravaju osobne. Kaže ona da to moraju jer svaki kupac koji se odluči na kupovinu kompletnih naočala dobije popust u onom iznosu koliko godina ima. "Ma neeeeemooooj????" – pomislim ja. ODMAH MI SE PALI LAMPICA – baka Zlata.

Kažem ja Teni: "Teno, pičim po baku." Tena prvo zbunjena, a onda nasmijana, nastavi s odobravanjem i kaže: "Ajde, ajde. Ja ću te čekati ovdje." Baka Zlata, žena u pozamašnim godinama, živi u blizini. Bio je za cca 10 minuta nazad. Tena je u međuvremenu napravila pregled za kontaktne leće i odabrala leće za sebe. BTW, odabrala je i meni dioptrijski okvir. Ja sam na kontu bake dobio popust od čak 86% na dioptrijske leće.

Shvativši kako u Lensu dijele popuste šakom i kapom, Marko je i dalje nastavio tulumariti.

P.S. Situacije i likovi su nestvarni, ali je zato popust stvaran.

AKCIJA – OČNE OPTIKE LENS – Vaše godine su vaš popust

U Očnim optikama Lens traje nova akcija. Svi kupci koji se odluče na kupovinu novih dioptrijskih naočala ostvaruju pravo na popust u onom postotku koliko godina imaju.

Prilika za dobar shopping se ne propušta.

Očna optika Lens

P. Pejačevića 5, 31000 Osijek -  031 / 367 – 090
Ulica Hrvatske Republike 29, 31000 Osijek - 031 / 211 – 700
www.lens-optika.hr
[email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!