Promo

velika akcija

- 50% i još više popusta na sunčane naočale iz Lens očne optike

- 50% i još više popusta na sunčane naočale iz Lens očne optike

U trenutku kada shvatite da je prilika za dobar shopping upravo aktualna u Očnim optikama Lens pretpostavljamo da kod Vas nastupa veselje.

SUNČANE NAOČALE SU KOD NJIH JEFTINIJE 50% I VIŠE. Kažu u Lensu kako vole uveseljavati svoje kupce pa ih nerijetko iznenade i s popustom većim od 50% na određene modele. 

Možda niste svestrani shopingololičar ili shopingoholičarka,  ali vjerujemo da će dodatnu motivaciju za kupovinu trendi sunčanih naočala potaknuti šarolika ponuda  nezaustavljivih bezvremenskih linija sunčanih naočala i zvučnih brendova.  

TRENDI SUNČANE NAOČALE SU 50% JEFTINIJE - MOGUĆNOST UGRADNJE DIOPTRIJKIH LEĆA 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako nosite dioptrijske naočale ili kontaktne leće, sa sunčanim naočalama bez dioptrije možda nećete vidjeti sve što želite, ali ako ih se odlučite kupiti u Očnoj optici Lens, onda možda i hoćete. Vašu dioptriju moguće je ugraditi u okvire sunčanih naočala koje odaberete.

KVALITETA BEZ IZNIMKE

Važno je naglasiti  da kod odabira sunčanih naočala, ne smiju prevladati isključivo estetski kriterij. ZAŠTITA OČIJU MORA BITI PRIMARNA.  Kvalitetne sunčane naočale sa 100 % UV zaštitom te posebice polariziranim lećama pridonijet će boljoj zaštiti očiju i očuvanju vašeg vida. Original naočale, provjerene kvalitete, moguće je pribaviti u optikama. Naočale koje Očna optika Lens nudi, svojim kupcima, zadovoljavaju visoke kriterije zaštite oka od štetnih sunčevih zraka.

Očna optika Lens 
Pejačevićeva  5 i Hrvatske Republike 29, Osijek
www.lens-optika.hr
[email protected] 


Izdvojeno

Reci što misliš!