Lifestyle / Studentski kutak

Od 1. veljače

AUKOS nudi upis na sedam visoko kvalitetnih programa cjeloživotnog učenja

AUKOS nudi upis na sedam visoko kvalitetnih programa cjeloživotnog učenja
Davor Javorović/PIXSELL

Garanciju kvalitete programa potvrđuje dosljedno ulaganje u osiguravanje kvalitete programa, kontinuirana zainteresiranost i visoka posjećenost polaznika te predanost nastavnika i administrativnog osoblja potrebama polaznika

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku od 1. veljače nudi sedam visoko kvalitetnih programa cjeloživotnog učenja prilagođenih suvremenim trendovima, potrebama društva i tržišta rada, ali i širim osobnim sklonostima za usavršavanje pojedinaca.

Tako su tu Dizajn korisničkih sučelja, Oblikovanje novomedijskih formi i sadržaja, Dramski studio glume i lutkarstva, Osnove glume i lutkarstva, Modeliranje keramike i rad na lončarskom kolu, Uvod u crtanje akta i Uvod u crtanje portreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svrha navedenih programa stjecanje je novih i unaprjeđivanje već stečenih znanja, vještina i kompetencija usmjerenih na profesionalno, društveno ili osobno usavršavanje. Garanciju kvalitete programa potvrđuje dosljedno ulaganje u osiguravanje kvalitete programa, kontinuirana zainteresiranost i visoka posjećenost polaznika te predanost nastavnika i administrativnog osoblja potrebama polaznika.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je voditeljica Ureda za poslove organizacije studija Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku Dražena Stanković
([email protected] ili +385 99 312 61 92).


Izdvojeno

Reci što misliš!