Lifestyle / Studentski kutak

prilika za studente i mlade liječnike

U tijeku prijave za treći internacionalni kongres translacijske medicine u Osijeku

U tijeku prijave za treći internacionalni kongres translacijske medicine u Osijeku

Kako se moderna medicina suočava sa SARS-CoV-2? Kakve su epidemiološke stručne spoznaje o virusu? - neka su od ključnih pitanja kongresa

Student ste fakulteta iz područja biomedicine ili mladi liječnik? U potrazi ste za novim znanjem i iskustvima? Treći internacionalni kongres translacijske medicine na Medicinskom fakultetu u Osijeku – OSCON je stvoren za vas!

OSCON 2021 će se održati 19. i 20. ožujka 2021. godine pod temom „Pandemija – novo normalno“. Pandemija koronavirusom aktualna je tema koja je zaokupirala cijeli svijet. Fizičko udaljavanje, pojačana osobna higijena i organizacija rada na daljinu su nažalost postali naša svakodnevnica.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bismo pobijedili virus i vratili se u normalu, najprije ga moramo razumjeti. Svaki smo dan bombardirani novim vijestima o SARS-CoV-2, no malo nas je steklo prava znanja o virusu. Stoga ćete na kongresu saznati kako se moderna medicina suočava sa SARS-CoV-2. Također ćete steći uvid u epidemiološke stručne spoznaje o virusu. 

Medicinski fakultet u Osijeku i ove će godine otvoriti vrata studentima i mladim liječnicima kako bi prezentirali svoje znanstveno – istraživačke radove. Također se sudionicima pruža prilika za sudjelovanje u brojnim radionicama, kao i prisustvovanje online predavanjima poznatih stručnjaka iz Hrvatske, Europe i Amerike. 

Prijašnja dva kongresa su polučili veliki uspjeh. Odaziv je bio bogat s preko 170 posjetitelja, sa sudionicima iz svih zemalja regije. Nadamo se da će ovogodišnji OSCON stvoriti lijepa poznanstva, utvrditi temelje za buduće suradnje te studentima i mladim liječnicima proširiti znanje o virusu koji je promijenio naše živote. 

Prijavite se za sudjelovanje na kongres preko službene web stranice. Prijave traju do 11.1.2021. 
 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!