Lifestyle / Studentski kutak

POLICIJA ISPOMOĆ TRAŽI MEĐU STUDENTIMA

Studentice i studenti, postanite regulatori cestovnog prometa!

Studentice i studenti, postanite regulatori cestovnog prometa!

Obuku i osposobljavanje prijavljenih studenata vršit će PU Osječko-baranjska, Odjel za sigurnost cestovnog prometa, a potrebni su studenti za rad u vrijeme najvećeg prometa na osječkim raskrižjima


Studenti/ce, članovi Studentskog servisa, zainteresirani za rad na reguliranju prometa kao pripadnici jedinice prometne mladeži u gradu Osijeku mogu se prijaviti do petka, 6. ožujka 2020. u Studentski servis.

UVJETI

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- OSNOVNI UVJET je posjedovanje važeće vozačke dozvole «B» kategorije
- student/ica 1. ili 2. godine fakulteta
- mogućnost rada na duže vremensko razdoblje
- dostupnost/mogućnost rada u vrijeme najvećeg prometa na osječkim raskrižjima: u ranojutarnjim, poslijepodnevnim satima, vikendom i u vrijeme održavanja velikih skupova, utakmica, koncerata

Zainteresirani studenti/ce obvezni su u Studentski servis na mail adresu [email protected] dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, adresu prebivališta (i boravišta za vanjske studente), JMBG i OIB, broj mobitela i telefona, naziv fakulteta i godinu studija, broj vozačke dozvole i broj osobne iskaznice.

U subject maila obvezno napisati: promet mladež

ZARADA: 30 kuna po satu uz 50% uvećanje sata za rad nedjeljom i/ili blagdanom 

Obuku i osposobljavanje prijavljenih studenata vršit će PU Osječko-baranjska, Odjel za sigurnost cestovnog prometa.

Naručitelj posla prikupljene osobne podatke koristi u svrhu izbora kandidata za zapošljavanje, uključujući za oglašeno radno mjesto. Sukladno navedenom, podaci se prikupljaju na temelju našeg legitimnog interesa, sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. 


Izdvojeno

Reci što misliš!