Lifestyle / Studentski kutak

13. i 14. VELJAČE 2020.

Medicinski fakultet Osijek: Međunarodni kongres OSCON

Medicinski fakultet Osijek: Međunarodni kongres OSCON

Nakon što se prošle godine u Osijeku okupilo 170 studenata i mladih liječnika u Osijeku i u 2020. održava se drugi međunarodni kongres na Medicinskom fakultetu Osijek.

Ako ste student fakulteta iz područja biomedicine ili mladi liječnik, u potrazi ste za novim znanjem i iskustvima onda će vas vijest o drugom međunarodnom kongresu na Medicinskom fakultetu u Osijeku – OSCON sigurno razvesliti.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, kada se u našem gradu okupilo 170 studenata i mladih liječnika iz raznih zemalja poput Rumunjske, Bugarske, UK-a, Mađarske, Srbije te ostalih zemalja regije, želimo najaviti kako će se i u 2020. godini održati Međunarodni kongres na Medicnskom fakultetu u Osijeku - OSCON.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

OSCON će se održati 13. i 14. veljače 2020. godine pod temom „Suvremena genetika i njezina budućnost u personaliziranoj medicini“. U zadnjih sedamdesetak godina, koje su protekle od otkrića strukture molekule DNA, genetika je znatno napredovala. Ovo područje zahtjeva neprestano ulaganje u nova istraživanja, ali rezultati često donose osvježenje u dosadašnjim znanstvenim pogledima te otvaraju nove mogućnosti.

Medicnski fakultet u Osijeku i ove će godine otvoriti vrata studentima i mladim liječnicima kako bi prezentirali svoje znanstveno-istraživačke radove. Također ove godine se sudionicima pruža prilika za sudjelovanje u brojnim radionicama kao i slušanje predavanja poznatih stručnjaka iz svijeta medicine. 


Izdvojeno

Reci što misliš!