Lifestyle / Studentski kutak

19. do 21. studenog

Global Entrepreneurship Week na temu "Nova era poduzetništva" na EFOS-u

Global Entrepreneurship Week na temu

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku je jedna od najaktivnijih udruga Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Jedina u Hrvatskoj već dvanaestu godinu za redom organizira Globalni tjedan poduzetništva koji se ove godine održava od 19. do 21. studenog 2019.

Global Entrepreneurship Week se obilježava svake godine u studenome te poziva mlade da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla.

Ovogodišnja tema je "Nova era poduzetništva", a posjetitelji će imati priliku čuti razne stručne predavače koji će govoriti o vlastitom putu kroz izazove suvremenog društva do samog uspjeha. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Službeno otvorenje ovogodišnjeg globalnog tjedna poduzetništva je u utorak, 19. studenog 2019. u 13 sati. 

Prvo predavanje s početkom u 13:20 sati će održati Kristijan Glibo, vlasnik tvrtke Beyondi. Nakon Kristijana, posjetitelji će moći poslušati još troje gostiju predavača, a to su: Alen Nađsombat, Katarina Horvat i Ena Valentina Đerek. 

Prvo predavanje u srijedu, 20. studenog s početkom u 12:00 sati je rezervirano za Lea Vinkovića. Osim Lea, u srijedu će predavanja održati još i Ivan Matejašić, Ivan Škojo te Eva Bošković. 

Posljednji, ali nikako manje zanimljiv dan GEW-a je četvrtak, 21. studenog. Prvo predavanje će održati poznati marketinški stručnjak Marijan Palić, nakon njega slijedi blogerica Sanja Mijac te Mirko Logožar - osnivač edukativne platforme Different s kojim ćemo zaključiti ovogodišnji Globalni tjedan poduzetništva.

Više informacija o samom događaju i gostima predavačima potražite na društvenim mrežama EWoB-a. Pripremaju zanimljiva iznenađenja i vrijedne nagrade. 

Broj mjesta je ograničen, zato požuri i zgrabi svoje ulaznice već danas! 

Sva predavanja su besplatna i otvorena za sve posjetitelje. 


Izdvojeno

Reci što misliš!