Lifestyle / Studentski kutak

Podjela priznanja i nagrada najuspješnijim studentima za rad na poslovnom slučaju Muzeja vučedolske kulture iz Vukovara

Podjela priznanja i nagrada najuspješnijim studentima za rad na poslovnom slučaju Muzeja vučedolske kulture iz Vukovara

Počevši od ožujka ove godine, studenti 3. godine preddiplomskog studija Ekonomskog fakulteta u Osijeku su u sklopu kolegija Neprofitni marketing pod vodstvom prof.dr.sc. Mirne Leko Šimić i asistentice Ane Pap, mag.oec., rješavali marketinški poslovni slučaj iz poslovanja Muzeja vučedolske kulture iz Vukovara.

Riječ je o nastavku suradnje Ekonomskog fakulteta s javnim institucijama koja je započeta u listopadu 2015. godine kada su studenti na kolegiju Marketing-strategije pod vodstvom doc.dr.sc. Marije Ham rješavali poslovne slučajeve „Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar“.

Najuspješniji studenti su u srijedu, 04.05.2016. godine održali prezentacije svojih marketinških strategija pred predstavnicima muzeja, direktorom marketinga Darkom Bilandžićem i kustosicom Muzeja Mirnom Crnković, koji su ih potom nagradili priznanjima koja će im zasigurno biti važna referenca kao prilog životopisu prilikom budućeg zapošljavanja.

Prvo mjesto u izradi poslovnog slučaja Muzeja vučedolske kulture osvojio je tim studenata: Jacoby Ines, Oužecky Antonela, Papić Daniela i Raspudić Nives; drugo mjesto osvojio je tim studenata: Botkuljak Marta, Budimir Bruno, Greger Boris, Mihić Mia i Sendić Kristina dok je treće mjesto osvojio tim studenata: Ćurdo Ivana, Fauković Mateja, Jukić Dijana, Kursar Antonio i Yousri Heba.

Suradnja Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Muzeja Vučedolske kulture iz Vukovara rezultat je obostranih nastojanja implementacije dvosmjernog transfera znanja. Prijedlozi i analize dane u poslovnim slučajevima (case study) koristit će se u promišljanju marketing-strategije u stvarnom poslovanju Muzeja, a na smjeru Marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku nastavit će se i dalje nastavne sadržaje obogaćivati praktičnim iskustvima iz prakse pomoću poslovnih slučajeva, ali i gostujućih predavanja stručnjaka iz prakse, studijskih posjeta tvrtkama i sl.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Autor teksta i fotografije: Ana Pap, mag.oec.


Izdvojeno

Reci što misliš!