Lifestyle / Studentski kutak

Student osječkog Filozofskog fakulteta postao EU student veleposlanik Sveučilišta u Osijeku

Student osječkog Filozofskog fakulteta postao EU student veleposlanik Sveučilišta u Osijeku

Damir Sekulić, student 2. godine Dvopredmetnog diplomskog studija engleskog jezika i književnosti i filozofije s osječkog Filozofskog fakulteta izabran je za EU studenta veleposlanika Sveučilišta u Osijeku. Tim relativno novim programom, koji organizira Europski ured za odabir osoblja – EPSO, odabire se do 5 studenata / studentica po državi članici EU na rok od jedne (najviše dvije) godine.



Obveze EU studenta / studentice veleposlanika / veleposlanice su: održavanje prezentacija o mogućnostima zapošljavanja u institucijama EU, davanje odgovora kroz osobne kontakte i putem Facebook stranice na pitanja o mogućnostima zapošljavanja u institucijama EU, kontaktiranje medija i dr.

»Drago mi je što sam dobio priliku biti student veleposlanik našeg Sveučilišta ponajprije zbog jednog velikog novog predstojećeg iskustva. Veselim se stjecanju novih poznanstava te organizacijskih i komunikacijskih vještina. U rujnu me očekuje put na obuku u Bruxelles, gdje bih trebao dobiti više informacija i biti osposobljen za odrađivanje svih predviđenih dužnosti u sklopu projekta.« – kaže Damir Sekulić, izvrstan student, dobitnik dekanove nagrade iz 2013. godine, pohvale summa cum laude iz 2014. godine, nagrade Lions Cluba Osijek iz 2015. godine, pohvale za uspješnost u studiranju po godinama te pohvale za izvannastavne aktivnosti iz 2016. godine.

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!