Lifestyle / Studentski kutak

Gaudeamus zatvoren vikendom, ali STUC ''pojačava'' liniju

Gaudeamus zatvoren vikendom, ali STUC ''pojačava'' liniju

Među osječkim studentima, a-la-cart restoran Gaudeamus slovi kao najbolje u ponudi studentskih jela. Mnogi od njih stoga su ostali zatečeni informacijom kako on neće raditi tijekom vikenda.

Zbog bogatijeg menia i kvalitetnije usluge studentima nije smetalo ni nešto duže čekanje na hranu jer su vikendom često poželjeli osjetiti i dašak doma s obzirom da nisu otišli svojim kućama.

PROČITAJTE: STUC u svoju ponudu uvodi palačinke!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mi uvijek moramo pronaći nove načine da budemo rentabilni i da imamo nekakvu normalnu ekonomsku računicu. Rad ljudi nedjeljom skuplje se plaća i nema potrebe da se na dva mjesta nedjeljom drže objekti otvoreni. Studenti neće biti zakinuti za izbor hrane na meniju, niti će duže čekati. Zbog toga smo i produžili radno vrijeme restorana Istarska 5 na cijeli dan subotom i nedjeljom, dodali još jednu blagajnu i djelatnika, kao i izbor jela kao što je u Gaudeamusu, koji se sada vikednom može konzumirati na liniji. Razlika je jedino u načinu posluživanja – ovdje se studenti sami služe, a u restoranu Gaudeamus ih poslužuju konobari. Linija je protočna i ne čeka se više od deset minuta ni u najvećim gužvama" – obašnjava Melita Dumančić, rukovoditeljica PJ Prehrana studenata STUC-a za Glas Slavonije.

Novost je i kako će linija raditi vikendom od 11.30 do 19 sati, a ne kako je to bilo do sad, dvokratno za vrijeme ručka i večere.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!