Lifestyle / Studentski kutak

Studentski servis radi uobičajeno, osiguran ljetni smještaj u studentskome domu ''IGK''

Studentski servis radi uobičajeno, osiguran ljetni smještaj u studentskome domu ''IGK''

Naime, u navedenome razdoblju ne rade objekti prehrane, restorani, kantine i slastičarnica Studentskoga centra jer u navedenih mjesec i pol dana nema subvencionirane prehrane za studente. Kao i svakoga ljeta, vrijeme stanke i kolektivnoga godišnjeg odmora za radnike na području prehrane iskoristit će se za potrebne radove redovitoga održavanja i popravka postrojenja, uređaja i čišćenje ventilacije. Ove zahtjevne zahvate, zbog svakodnevne pripreme velikoga broja obroka i protoka brojnih studenata, nije moguće raditi tijekom akademske godine te je ova stanka u tom smislu i dobro došla. Premda su objekti prehrane privremeno zatvoreni, a najveći broj zaposlenika na godišnjem odmoru, Studentski servis i Studentski dom „IGK“ radit će cijelo ljeto.

Dakle, tijekom srpnja, kolovoza i rujna za studente koji ostaju u Osijeku organiziran je ljetni domski smještaj, i to prvi put u novoobnovljenom „starom“ Studentskom domu „IGK“ u ulici Ivana Gorana Kovačića. Cijena je smještaja 875 kuna za mjesec dana, odnosno 437,50 kuna za pola mjeseca. U dom se može useliti odmah nakon prijave i nije uvjet da su zainteresirani studenti bili tamo smješteni  tijekom akademske godine. Dodatne se obavijesti mogu dobiti  u službi smještaja u Domu od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati. Nakon 15 sati, te subotom i nedjeljom, obavijesti se mogu dobiti i na recepciji Doma.

37192057 1944916175540302 1880521554761089024 n

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog povećanja opsega posla radno je vrijeme Studentskoga servisa tijekom ljeta uobičajeno, kao i tijekom cijele godine: od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati te od 7 do 14 sati za predaju dokumentacije i učlanjenje. Pozivamo studente i naše poslovne partnere da prate Facebookovu i internetsku stranicu Studentskoga servisa  koja će i tijekom ljeta biti aktivna i svakodnevno ažurirana objavljenim oglasima i važnim obavijestima koje su bitne za rad Servisa, ali i drugim obavijestima vezanima za početak rada u rujnu ili novosti vezane uz narednu akademsku godinu.

Natječaj za smještaj u domovima i subvenciju privatnoga smještaja

Dana 20. lipnja 2018. na internetskoj stranici Studentskoga centra u Osijeku objavljen je natječaj za ostvarivanje prava studenata na smještaj i raspodjelu mjesta u studentskim domovima u Osijeku i subvenciju privatnoga smještaja za akademsku godinu 2018./2019. Zainteresirani studenti u natječaju mogu vidjeti uvjete, način i rokove za prijavu, kao i datume objave rezultata natječaja, ali i način i rok za isticanje prigovora na rezultate natječaja. Prijave se podnose do 20. srpnja 2018. godine.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!