Lifestyle / Ostalo

Zanimljiv događaj

Orijentalnu večer u kafiću Uzdravlje posjetilo više od 200 gostiju

Orijentalnu večer u kafiću Uzdravlje posjetilo više od 200 gostiju
Aleksandar Čečevac

Bila je to nesvakidašnja večer koju će gosti zasigurno imati u lijepom sjećanju na grad Osijek

Oriental night održao se u subotu, 6. srpnja u osječkom kafiću Uzdravlje pod organizacijom Mie Varešanović Nemet, studio Dalal.

Spektakularnu su večer otvorile Dalal dance show, orijentalne plesačice. Nakon njih su nastupile i ostale članice studija Dalal, srednja grupa trbušnog plesa, Zumba fitness i Zumba Kids. Nakon nastupa su im uručene diplome koje su zaslužile vježbajući u plesnoj sezoni 2023'24. Također su i vježbačice po popularnim nazivom Fit bake primile svoje diplome za trud, pa i kao motivaciju ostalim seniorkama za priključiti se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Dalalice nastupili su Plesna skupina Celeste (Zagreb), Plesna skupina Ilhana (Slavonski Brod), Sara Grgić (Kutjevo), Vjekoslav Didović (Gunja), Jenniffer Sdrigotti & Serena Passutti (Italija) i Plesna skupina Alqamar (Novi Sad). 

Uz plesni show organizirana je i revija kostima za orijentalni ples dizajnerice Aleksandre Miletić iz Beograda te revija kaftana i programa za plažu dizajnerice Nevene Paunović/AdoreN design (Čačak).

Dress code eventa bio je bijele boje, pa su gosti ispoštovali pravilo. Upravo s time su večeri dali dašak glamura.

FOTO: Aleksandar Čečevac

Organizatorica Mia izjavila je kako je ovo bila njezina 15. organizacija Oriental night-a.

Oriental night posjetilo je više od 200 gostiju, dok je ulaz bio besplatan. Bila je to nesvakidašnja večer koju će gosti zasigurno imati u lijepom sjećanju na grad Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!