Lifestyle / Ostalo

Zanimljiva manifestacija

Prvi American Week u Osijeku donio djelić Amerike u srce Slavonije

Prvi American Week u Osijeku donio djelić Amerike u srce Slavonije
Ivica Benić/SiB.hr

American Week održao se u organizaciji Harley Davidson Riders Pannonia i CPR Custom Garage, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka

U osječkoj dvorani Gradski vrt ovoga se vikenda održao prvi American Week koji je posjetiteljima, osim legendarnih Harley Davidson vozila, donio i pregršt dobre zabave uz glazbu, hranu i piće karakterističnih za SAD. Uz izložbu jedinstvenih motora i automobila, program je ponudio i nekoliko natjecanja, kreativnih radionica te zabavnih aktivnosti za sve uzraste.

Manifestaciju su posjetili i zamjenik osječkog gradonačelnika Dragan Vulin te zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Drago mi je što je prvi American Week u Osijeku privukao veliki broj ljubitelja američkih motocikala, automobila, hrane, glazbe, pića i svega onoga što je dio ove kulture. Ovo je jedna od manifestacija koje podižu razinu ponuda u gradu Osijeku i privlače nove goste i turiste, pa sam siguran da će se nastaviti i kasnije postati tradicionalna manifestacija'', rekao je zamjenik gradonačelnika Vulin.

''Lijepo je danas biti u Gradskom vrtu i vidjeti sve što su organizatori priredili. Pregršt je aktivnosti i za svakoga se može nešto naći. Kada nešto organizirate, najbitnija je podrška, a ovakve će manifestacije imati podršku Osječko-baranjske županije i u narednom razdoblju'', istaknuo je zamjenik župana Miletić.

American Week održao se u organizaciji Harley Davidson Riders Pannonia i CPR Custom Garage, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

American Weekend 2024, Osijek Fotogalerija


Izdvojeno

Reci što misliš!