Lifestyle / Ostalo

Druženje u pokretu

Umirovljenice zapjevale s vozačem osječkog autobusa, kasnije završile kod susjede na rakiji

Umirovljenice zapjevale s vozačem osječkog autobusa, kasnije završile kod susjede na rakiji
Screenshot/Facebook

Dok je umirovljenicama taj dan vidljivo bio izrazito veseo, svoje oduševljenje još ni danas ne kriju ni brojni korisnici društvenih mreža koji su pogledali video

Da vožnja gradskim autobusom u Osijeku može biti itekako zabavna, dokazale su upravo umirovljenice koje su se prije nešto više od dva mjeseca u njemu veselo raspjevale.

Na ruti prema Višnjevcu nekoliko je žena tako uglas odlučilo otpjevati poznatu skladbu ''Kada procvatu jabuke'' poznatog hrvatskog glazbenika iz 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća Ivice Pepelka. Navedenu je situaciju snimio vozač Bruno Rupčić te objavio na svojim društvenim mrežama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Na snimci se vidi moj kolega Zlatko Merkaš koji je baš bio preuzeo smjenu, a ja sam se odlučio s njime povesti kući i sve snimiti. Naime, njih 10 do 15 ušlo je još u Gundulićevoj ulici – vraćale su se dobro raspoložene s nekog druženja. Štoviše, taj moj video ne prikazuje ništa u usporedbi sa zezancijom i smijehom koji su se orili ranije u autobusu. Čak su se žene koje nisu bile Višnjevčanke svejedno ostale voziti radi dobre atmosfere te na kraju s ostalima završile kod moje susjede na kavi i rakiji'', prepričava Rupčić za SiB.hr.

autobus gpp osijek
Moderno prijevozno sredstvo Vozači GPP-ovih autobusa: Umirovljenici nas nasmijavaju, dok su najzahvalniji putnici djeca

Dok je umirovljenicama taj dan vidljivo bio izrazito veseo, svoje oduševljenje još ni danas ne kriju ni brojni korisnici društvenih mreža koji su pogledali video. Naime, riječ je o brojci od čak 150 tisuća ljudi na TikToku, a pozitivni komentari neprestano pljušte i na Facebooku.

''Tako treba. Samo veselo'', poručila je Elmina.

''Nikada nisam mislila da će me bake u busu rasplakati. Divne su'', napisala je Eva.

''Da sam se barem i ja tu našla'', poželjela je Žana.

 

Ovakvi nas trenutci podsjećaju na važnost zajedništva i radosti koje male stvari mogu donijeti u svakodnevni život. Vožnja autobusom nije samo puko prevoženje od točke A do točke B, već može postati prilikom za stvaranje lijepih uspomena i povezivanje s ljudima oko nas.


Izdvojeno

Reci što misliš!