Lifestyle / Ostalo

SRETAN MI ROĐENDAN!

1posto bolje: 3 lekcije koje sam naučila između 40. i 41. rođendana

1posto bolje: 3 lekcije koje sam naučila između 40. i 41. rođendana
Pixabay

Prije par dana sam i ja proslavila svoj i to mi je bila prilika da s ljudima podijelim čak 3 lekcije koje sam naučila u zadnjih 365 dana. Vjerujte mi, vrijedilo je!

Ne znam kako vi proslavljate rođendane, radite li velika slavlja ili ne, ali u svakom slučaju, ako vam je ovih dana bio rođendan - sve najbolje od mene!

Prije par dana sam i ja proslavila svoj i to mi je bila prilika da s ljudima podijelim čak 3 lekcije koje sam naučila u zadnjih 365 dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nadam se da će vam se svidjeti napisano, slobodno preuzmite i probajte barem par dana živjeti po nekom od ovih principa.

Spremni? Krećemo.

Lekcija broj 1.
NITKO ME NE DOLAZI SPASITI

Kad sam shvatila da nitko ništa neće napraviti umjesto mene i da je na meni da pohvatam konce i smislim idući korak, u isti tren mi je bilo muka i osjetila sam olakšanje.

Sve je na meni. Znači da ja odlučujem o svemu.

Lekcija broj 2.
NEMA REPRIZE ŽIVOTA

Nema reprize ove igrice koju zovemo život. To je to - ovi ljudi, ove prilike, ova iskustva.

Čekati da budem 100% spremna za svaki korak više mi nije dolazilo u obzir - nemam toliko vremena. Sada igram ovu igricu.

Lekcija broj 3.
GREŠKE SU AUTOPUT DO USPJEHA

Što se mene tiče, nema grešaka jer za mene je danas uspjeh svaki put kad izađem iz zone komfora i pokušam nešto novo. I tada ću uvijek: ili uspjeti ili naučiti novu lekciju.

I što više pokušavam, brže ću stići tamo gdje želim.

Ako želite naučiti kako prestati odgađati ono bitno i kako krenuti malim koracima raditi na svojim ciljevima, pozivam vas da zapratite Instagram profil gdje pričam upravo o ovim stvarima.

Ivana Maltašić, Mindset Coach


Izdvojeno

Reci što misliš!