Lifestyle / Ostalo

Iz Vukovara i okolice

Ovaj tjedan "Večera za 5" na istoku Hrvatske, predstavljamo kandidate

Ovaj tjedan
RTL

Nove epizode ''Večere za 5'' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji

U novom tjednu ''Večere za 5'' otkrivamo kako se kuha na istoku Hrvatske. Gledatelji će upoznati petero novih kandidata iz Vukovara i okolice.

Prvi je među njima profesionalni vojnik Danijel Novaković (32) koji dolazi iz Vukovara, no protukandidate ugostit će na kultnom Acinom salašu u Tordincima. Danijel će za sebe reći da je veseo, komunikativan i da obožava kuhanje, ali i nogomet.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U slobodno vrijeme nogometni je sudac koji najčešće spravlja tradicionalne slavonske recepte - čobanac, fiš i meso. Posvećeni je otac troje djece i veliki šaljivdžija, a sudjelovanjem u ''Večeri za 5'' ostvario je svoju veliku želju!

FOTO: RTL

Sljedeći je kandidat vozač Đuro Čolaković (64) koji stiže iz naselja Prkovci u sastavu općine Ivankovo. U ''Večeru za 5'' prijavio se zbog zabave i dobrih kulinarskih sposobnosti. Đuro ide na natjecanja u kuhanju, kuha za nogometni klub, veterane i ribiče, a najčešće im spravlja domaća slavonska jela. Obožava čobanac, fiš te mesne specijalitete. Obožava kontinentalnu kuhinju, a jedina mana mu je, kaže, što mu jela mogu biti ljuta.

FOTO: RTL

Treći je kandidat konobar Leonard Stojanović (25) koji dolazi iz sela Mirkovci pored Vinkovaca. U ''Večeru za 5'' prijavio se zbog novog iskustva i druženja. Voli dobru glazbu i šetnje, a obožava kontinentalnu kuhinju. Najčešće spravlja variva i meso, a kuhanje vidi kao antistres terapiju. Ima iskustvo rada u restoranu pa je prilično brz i okretan u kuhinji, no, priznaje, iza sebe ostavi pravi kreativni nered!

FOTO: RTL

Umirovljenica Ana Tetkov (63) dolazi iz Vukovara, a u ''Večeru za 5'' prijavila se zbog izazova i želje da prezentira svoje kulinarske vještine. Za sebe će reći da je znatiželjna i komunikativna, voli šetnje i vožnju biciklom te jako voli čitanje. Kuha sve vrste variva, a obožava ribu te preferira mediteransku hranu.

FOTO: RTL

Posljednji je kandidat elektrotehničar Robert Rihtar (48) iz Vinkovaca koji se na ''Večeru za 5'' prijavio zbog zabave i svojih kulinarskih sposobnosti. Komunikativan je i aktivan u društvu pa je tako predsjednik udruge za poboljšanje života na selu te nogometni sudac. Obožava jesti i kuhati specijalitete kontinentalne kuhinje, a posebno čobanac, peku i kotlovinu.

FOTO: RTL

Nove epizode ''Večere za 5'' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!


Izdvojeno

Reci što misliš!