Lifestyle / Ostalo

''Plaćenici 4''

Osječki trener kaskader u jednom od najpoznatijih visokobudžetnih hollywoodskih filmova

Osječki trener kaskader u jednom od najpoznatijih visokobudžetnih hollywoodskih filmova
PR

Osim dvojnika, Dragan imao je još dvije važne uloge kao kaskader i borbeni koreograf za brojne scene iz filma koje izvode 50 Cent i Megan Fox

Dragan Franjković iz Sportske akademije u Osijeku nakon dugo godina bavljenja borilačkim sportovima i samoobranom bio je dio jednog velikog projekta i filma ''Plaćenici 4'' (engl. ''Expendables 4'') kao dvojnik velikom glumcu Dolphu Lundgrenu.

''Bilo mi je izrazito zadovoljstvo raditi na ''Expendables 4'', velikom hollywoodskom filmu koji ima tradiciju dugi niz godina. Radio sam kao ''dubler'' ili dvojnik velikom glumcu Dolphu Lundgrenu kojega sam pratio još kao klinac. Cijeloga života govore mi da izgledam kao Ivan Drago i bila mi je velika čast raditi s njim i s brojnim drugim zvijezdama poput Jasona Stathama, 50 centa, Megan Fox, Tonyja Ya, Randyja Couturea i mnogih drugih'', rekao je Franjković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim dvojnika, Dragan imao je još dvije važne uloge kao kaskader i borbeni koreograf za brojne scene iz filma koje izvode 50 Cent i Megan Fox.

Film ''Plaćenici 4'' možete pogledati u osječkim kinima od četvrtka, 21. rujna, a u Areni Zagreb pretpremijera je danas, gdje će Dragan i ostali kaskaderi predstaviti film i izvesti razne akrobacije. Svi koji žele upoznati Dragana bez da putuju u Zagreb to mogu napraviti u Sportskoj akademiji na adresi Ul. Stjepana Radića 58, 31000, Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!